З Днем художника

Дата: 09.10.2020 15:10
Кількість переглядів: 618

Фото без описуШановні майстри пензля, художники-професіонали та аматори образотворчого мистецтва!

Прийміть  найщиріші вітання з нагоди Дня художника України, яке відзначається 11 жовтня – в пору золотої осені, щедрої на врожай, барви й кольори, коли сама природа розгортає своє неповторне і дивовижне художнє полотно.
Художники – люди особливі, творчі. Вони бачать світ інакше, по-своєму. Не терплять нічого стандартного, буденного і неоригінального, без них наше життя було б чорно-білим. Вони проєктують на полотна не тільки реальне відображення, але й свої власні душі, ділячись з нами емоціями, образами, ідеями. Яскрава, самобутня і багатопланова палітра ваших творів залучає мільйони людей до світу прекрасного – і вашим талантом світ стає добрішим і світлішим.

День художника – свято для Яготинщини особливе, рідне. З нашим краєм тісно пов’язана доля одного з найвизначніших світових майстрів живопису – Катерини Білокур та місцевого художника Миколи Малинки. Наша земля завжди була багата талановитими людьми, серед яких і велика когорта майстрів пензля. Впевнений, що ви й надалі продовжите творити високе мистецтво, досягаючи нових висот.                                   

Бажаю вам здоров'я, достатку, родинного затишку, благополуччя, професійних успіхів, натхнення, яскравих полотен, хвилюючих зустрічей, любові, щастя і гармонії в житті і творчості!

З повагою, виконувач обов'язків  

Яготинського міського голови        Сергій ОВЧАРЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора