Щотижнева оперативна нарада

Дата: 12.10.2020 09:52
Кількість переглядів: 416

Фото без описуПід головуванням виконувача обов’язків Яготинського міського голови Сергія Овчаренка 12 жовтня відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій керівники комунальних підприємств міста підсумували роботу за попередній тиждень та обговорили плани на поточний.

Керівник КП «Яготинська ЖЕК» О. Білаш проінформував про виконані роботи, а саме: проведення ремонтних робіт  у під’їздах по вул. Незалежності, 130, заміна освітлення на світлодіодні лампочки по вул. Незалежності, 20, 130, заміна урн по вул. Незалежності, 20, 62 та вул. Кільцева, 4, проведено ремонт в електрощитових в багатоквартирних житлових будинках відповідно до поданих заяв громадян.

Працівники КП «Комунальник» проводили покос порослі трави по пров. Довженка та вул. Шевченка, демонтаж аварійного дитячого майданчика по вул. Ветеранів, 7 та фарбування урн біля багатоквартирних житлових будинках на території міста.

Начальник КП «Яготинське ВУ ВКГ» М. Дзюба доповів про те, що протягом тижня проводилися роботи по промивці водопровідних мереж та ліквідовували пориви на водопроводах  в мікрорайонах «Совхоз» та «Укртелеком».

Начальник КП «Міськсвітло» В. Білаш надав інформацію про виконані роботи по проведенню освітлення по пров. Толстого протяжністю 300 м. та встановлення додаткових опор та ліхтарів по вулицях Мінська, Гагаріна, Богуна та інше.

По завершенню апаратної наради виконувач обов’язків міського голови надав ряд доручень начальникам відділів апарату міської ради, керівникам комунальних підприємств за різними напрямками роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора