З Днем працівників харчової промисловості

Дата: 16.10.2020 09:03
Кількість переглядів: 362

Фото без описуШановні працівники харчової промисловості!

 

Напередодні свята прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята - Дня працівників харчової промисловості!

Щодня ви наполегливо і натхненно працюєте над покращенням якості, розширенням асортименту харчової продукції та виконуєте важливу місію – забезпечуєте населення продуктами харчування.

Завдяки вашому високому професіоналізму і досвіду продукти харчування місцевого виробництва високоякісні, смачні та користуються попитом серед мешканців нашого міста й далеко за його межами.

Впевнений, що натхненне й уміле поєднання найновіших технологій і передового досвіду з добрими українськими традиціями значно розширить асортимент, забезпечить високу конкурентоспроможність місцевого продукту та сприятиме підвищенню добробуту кожної людини.
З нагоди свята висловлюю щиру подяку за вашу сумлінну і копітку працю, за ваш внесок у розвиток галузі харчової промисловості нашого міста.

Бажаю вам, шановні працівники харчової промисловості, добробуту, сімейного благополуччя, міцного здоров’я,енергії та нових здобутків.

Нехай ваша праця завжди буде плідною, а ваші плани і задуми втілюються у життя!

 

З повагою

Виконувач обов'язків

Яготинського міського голови                 Сергій ОВЧАРЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора