Заходи з нагоди Дня працівників харчової промисловості

Дата: 16.10.2020 14:52
Кількість переглядів: 759

Фото без опису16 жовтня 2020 року напередодні відзначення професійного свята Дня працівників харчової промисловості виконувач обов’язків міського голови Сергій Овчаренко привітав працівників ТДВ «Яготинський маслозавод».

«Виробництво харчових продуктів є однією з найперших умов життя людей і розвитку суспільства. На вашу галузь покладено відповідальне завдання – задоволення потреб кожної родини в якісній, смачній та доступній продукції. Висококваліфіковані майстри своєю наполегливою працею задовольняють попит на продукти харчування серед жителів міста і району та мають чудові здобутки та перспективи подальшого розвитку. Дорогі трудівники харчової промисловості, прийміть слова заслуженої подяки та шани і найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята», – зауважив С. Овчаренко.

Сергій Олександрович вручив подяки та цінні подарунки за багаторічну сумлінну та плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток  підприємства  харчової  і переробної промисловості, ініціативність і наполегливість  в досягненні поставленої мети, активну життєву і громадянську позицію:

Людмилі Миколаївні Губерській – контролеру відділу контролю якості ТДВ «Яготинський маслозавод»;

Сніжані Миколаївні Рядінській – апаратнику пастеризації цеху виготовлення і пакування ТДВ «Яготинський маслозавод»;

Анатолію Анатолійовичу Шевченку –  апаратнику мембранних установок цеху переробки сироватки ТДВ «Яготинський маслозавод».

Яготинський маслозавод уже має власні бренди, відомі по всій Україні та за її межами. Пишаємося нашим підприємством, яке виготовляє смачну та якісну продукцію. А працівникам бажаємо нових здобутків, досягнень та виробничих успіхів на благо нашого міста.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора