Щотижнева оперативна нарада

Дата: 19.10.2020 10:00
Кількість переглядів: 458

Фото без описуПід головуванням виконувача обов’язків Яготинського міського голови Сергія Овчаренка 19 жовтня відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій керівники комунальних підприємств міста підсумували роботу за попередній тиждень та обговорили плани на поточний.

Керівник КП «Комунальник» А. Стріха проінформував про виконані роботи, а саме: встановлення гойдалок на дитячих майданчиках – 3 шт., облаштування дитячого майданчика на вул. Пирятинська, 7 та підготовка техніки до зимового періоду.

Працівниками КП «Яготинське ВУ ВКГ» протягом тижня проводилися роботи на очисних спорудах – ремонт обладнання, також заміна лічильників, підключення нових абонентів, по вул. Косяченка та вул. Олімпійська прокладання нової труби для підключення 13 житлових будинків до мережі водопостачання та водовідведення.

Директор стадіону «Колос» В. Сапронайтіс проінформував про проведення на минулому тижні чотирьох матчів області та двох матчів району по футболу, також прибирання опалого листя та підготовку до аерації футбольного поля.

По завершенню апаратної наради виконувач обов’язків міського голови надав ряд доручень начальникам відділів апарату міської ради, керівникам комунальних підприємств за різними напрямками роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора