Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 20.10.2020 16:45
Кількість переглядів: 755

Фото без опису20 жовтня відбулося засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради під головуванням виконувача обов’язків Яготинського міського голови Сергія Овчаренка.

Членами виконавчого комітету була заслухана інформація про підготовку роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років комунальних підприємств Яготинської міської ради «Комунальник», «Яготинська ЖЕК», «Яготинське ВУ ВКГ», «Міськсвітло», «Ритуал».

Крім того, надано дозвіл КП «Комунальник» на проведення робіт по видаленню зелених насаджень, згідно з Актом обстеження, що підлягають видаленню по вул. Незалжності, 65-В у м. Яготині поблизу магазину «BROSKO».

Надалі керуючий справами виконавчого комітету Яготинської міської ради Володимир Галицький прозвітував про роботу зі зверненнями громадян у Яготинській міській раді за ІІІ квартал 2020 року з метою забезпечення належного рівня розгляду питань, що порушуються громадянами.

В ході засідання одноголосно прийнято ряд рішень про:

- надання дозволів на виготовлення проєктної документації на підключення споживачів до міських водопровідних та каналізаційних мереж;

- присвоєння та зміну поштових адрес;

- призначення опікуна над недієздатною особою;

- надання матеріальної допомоги  учасникам антитеростичної операції на Сході України та Об’єднаних сил, які зареєстровані у м. Яготині;

- надання матеріальної допомоги  жителям міста Яготина.

На завершення виконувач обов’язків міського голови Сергій Овчаренко проінформував присутніх про хід виконання капітального ремонту меморіального комплексу «Алея Слави».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора