Засідання Ради підприємців при Яготинській міській раді

Дата: 30.10.2020 11:33
Кількість переглядів: 511

Фото без опису30 жовтня 2020 року в залі засідань міської ради відбулося засідання Ради підприємців при Яготинській міській раді під головуванням міського голови Н.Дзюби.

На порядку денному розглянули питання щодо дотримання власниками торгових закладів санітарних та протиепідемічних норм, що діють на території міста в період карантину.

На початку міський голова Наталія Дзюба проінформувала присутніх про стан захворюваності на короновірусну хворобу спричинену COVID-19 у місті Яготині та наголосила на посилення контролю та дотримання обмежень перебування у закладах торгівлі, як відвідувачів так і працівників та власників торгових закладів.

«Я вкрай занепокоєна ситуацією, яка виникла у нашому місті щодо захворювання на коронавірус. Епідемічна ситуація ускладнюється, щодня кількість інфікованих на COVID-19 збільшується. В першу чергу хочу наголосити, що сьогодні багато чого залежить і від нашої з вами свідомості. Ми маємо прийняти всі необхідні міри, щоб попередити та запобігти захворюванню, а не лікуватись. Тому, звертаюся до вас з проханням перш за все дотримуватись встановлених Урядом карантинних обмежень, санітарних норм, дистанції, правил гігієни та індивідуального захисту», - наголосила Наталія Миколаївна

Заступник міського голови О. Федина звернула увагу фізичних осіб-підприємців на дотримання Правил безпеки на період встановленого карантину в умовах пандемії COVID-19. Вона наголосила, що Яготинський район наразі знаходиться у «помаранчевій зоні» для якої діють певні обмеження, а саме: перебування у приміщенні в масках або респіраторах, робота закладів харчування (кафе, барів, ресторанів) після 22:00 та до 07:00, на вході до закладів потрібно розмістити інформацію про можливу кількість відвідувачів та дотримання дистанції. Контроль щодо дотримання правил безпеки в умовах карантину в закладах торгівлі покладається на працівників та власників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора