Яготинський РС ГУ ДСНС України у Київській області отримав нову техніку

Дата: 30.10.2020 15:18
Кількість переглядів: 1305

Фото без опису30 жовтня  працівники пожежно-рятувальної частини у місті Яготині отримали нову сучасну аварійно-рятувальну техніки, а саме автомобіль Ford Ranger.

З оновленням матеріально технічної бази рятувальників привітала міський голова Наталія Дзюба та в.о. голови Яготинської райдержадміністрації Олександр Васільєв.

Технічні характеристики даного авто дозволять працівникам ДСНС швидко реагувати на надзвичайні ситуації та прибувати на місце події. Автомобіль оснащений сучасною технікою та обладнанням, завдяки якому можливе чітке та ефективне виконання завдань за призначенням та реагування на кризові ситуації. Він може використовуватися для проведення різних рятувальних робіт, залучатися на місце дорожньо-транспортних пригод.

"Сучасна оновлена та удосконалена відповідно до вимог сьогодення техніка сприятиме підвищенню ефективності виконання завдань за призначенням та суттєво покращить матеріально-технічне забезпечення", - зазначив начальник Яготинського РС ГУ ДСНС України у Київській області Сергій Власко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора