Здійснення перевезень на міському автобусному маршруті №5

Дата: 04.11.2020 12:48
Кількість переглядів: 2452

Фото без описуДо Яготинської міської ради звернувся перевізник ФОП Барабаш А.Д.  з проханням відмінити рейси автобусного маршруту №5 "Вокзал - Волошка - ПМК - ДРСУ" у вихідні та святкові дні.

Перевезення на маршруті, за словами перевізника, є малорентабельними та збитковими, пасажиропотік значно зменшився, тож перевезення на міському маршруті варто виконувати лише у будні дні без змін розкладу руху.

Яготинська міська рада звертається до мешканців мікрорайонів «ДРСУ», «Волошка» і загалом користувачів даного автобусного маршруту з приводу даного питання надати свої пропозиції та коментарі щодо зміни роботи рейсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування №5 у святкові та вихідні дні. Адже, такі зміни можливі при умові, що вони не обмежуватимуть переміщення жителів міста.

Свої пропозиції ви можете залишати у коментарях чи звертатись безпосередньо до відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою Яготинської міської ради за тел.: 5-44-44 у робочі дні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора