З ДНЕМ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ!

Дата: 20.11.2020 08:00
Кількість переглядів: 442

Фото без опису21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи. В цей день українці віддають шану пам’яті патріотизму й мужності людей, які восени 2004 року та у листопаді 2013-го — лютому 2014-го постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору.

Я низько вклоняюсь героям Небесної Сотні, адже їх подвиг є неоціненним для України та тим бійцям, які під час проведення антитерористичної операції продемонстрували усьому світу, що здатні захистити державу, зберегти життя мирних громадян. Щира подяка всім, хто долучився до волонтерської діяльності.

Сьогодні кожен українець повинен згадати про загиблих патріотів, адже пам’ять про героїв житиме вічно, а нашим громадянським обов’язком є будування нової, процвітаючої та незалежної Української держави.

Вітаю усіх з Днем Гідності та Свободи! Бажаю мирного неба над українською землею, родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє та впевненості у завтрашньому дні.

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою

Яготинський міський голова                    Наталія ДЗЮБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора