Покладання квітів з нагоди Дня Гідності та Свободи

Дата: 20.11.2020 10:57
Кількість переглядів: 609

Фото без опису20 листопада 2020 року з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи і сьомої річниці Революції Гідності на «Алеї Слави» відбулося покладання квітів до пам’ятника «Слава героям України».

У заходах взяли участь міський голова Наталія Дзюба, перший заступник міського голови Сергій Овчаренко, заступник міського голови Олена Федина, голова Яготинської РДА Олександр Кудрявський, працівники апарату районної ради, які хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні, загиблих воїнів АТО.

Ця революція і зима 2013 змінила українців назавжди, ми продемонстрували світові свою силу і волю, наш гімн, наш прапор – знають всюди. А нашу Небесну Сотню оплакують мільйони по всьому Світу.

Ми вчергове довели, що здатні згуртуватися навколо великої мети – свободи і незалежності, бо вони варті того, щоб за них боротися! І ми завжди пам’ятатимемо Героїв Небесної Сотні, героїв-добровольців, які прямо з Майдану йшли на фронт і віддавали життя заради України і її свободи, ставши справжнім взірцем для наступних поколінь.

Минуть роки… Відлетять у вічність…
Але не згасне пам’ять про Героїв Небесної Сотні, які загинули за гідність і свободу України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора