Шановні депутати Яготинської міської ради VIII-го скликання!

Дата: 27.11.2020 09:37
Кількість переглядів: 473

Фото без описуВітаю вас з обранням до представницького органу нашої об’єднаної територіальної громади!

Всі ви – особистості та фахівці своїх професій. Частина із вас має досвід роботи в радах різних рівнів, але є і вперше обрані депутати.

Розумію, що ви прийшли в стіни міської ради під прапорами різних політичних сил, але для мене завжди є одна партія – партія яготинців. Я очікую, що кожен депутат, незалежно від партійної приналежності, буде чесно та сумлінно представляти інтереси своїх виборців. Сильну і процвітаючу громаду ми зможемо побудувати тільки на основі безумовної поваги до думки людей, які нам довірили.

Переконана в тому, що найбільш ефективно ми зможемо працювати об’єднавши наші зусилля разом! Тож я закликаю вас перш за все відстоювати інтереси громади та втілювати в життя лише гідні справи в ім’я кожного жителя нашого краю.

Наразі перед нами стоїть надзвичайно багато завдань у різних сферах розвитку Яготинської громади. Нам потрібно якнайшвидше, не відкладаючи на потім, вирішити велику кількість соціальних та економічних питань Яготинщини. Тепер все залежить від нас із вами.

Я ще раз вітаю переможців, яким виборці довірили високу честь представляти їх інтереси та громаду з новою сторінкою в історії Яготинщини.

З повагою

Яготинський міський голова                    Наталія ДЗЮБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора