Звернення міського голови з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2020 08:03
Кількість переглядів: 348

Фото без описуЩороку, 3 грудня, разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. На долю людей з обмеженими можливостями випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров'я і не тільки у цей день, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть люди з обмеженими можливостями, і вони потребують допомоги і уваги. 

Окремо хочу висловити щиру подяку усім, хто допомагає людям з обмеженими можливостями, хто не залишається осторонь їхніх потреб та проблем. Завдяки вашій турботі, милосердю та підтримці такі люди мають можливість інтегруватися в громаду, відчувати себе повноцінними учасниками сучасності та створювати історію, своїм прикладом надихаючи інших людей з особливими потребами.

Висловлюю найтепліші слова громадянам, на долю яких випали нелегкі випробування. Ви – взірець стійкості, мужності і незламності духу. Зичу вам та вашим родинам доброго здоров’я, життєвого оптимізму, добробуту і великого людського щастя.

З повагою

Яготинський міський голова                    Наталія ДЗЮБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора