З нагоди Дня органів місцевого самоврядування в Україні

Дата: 07.12.2020 12:29
Кількість переглядів: 510

Фото без описуМісцеве самоврядування стало основою народовладдя, одним із головних чинників розвитку громадянського суспільства, дійовим інструментом вирішення не лише регіональних, а й загальнодержавних завдань. Сьогодні, після численних трансформацій, місцеве самоврядування в Україні, як і в усьому світі, розглядається як єдина можлива і найбільш раціональна форма влади на місцях, як базис, що визначає усю суспільну надбудову.

Тож, в день професійного свята, 7 грудня, в залі засідань Яготинської міської ради відбулися урочисті заходи з нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні проведені в умовах дотримання карантинних обмежень "помаранчевої зони".

«На органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад, за благополуччя їхніх жителів, створення комфортних умов для проживання мешканців сіл та міста. Хочу від усього серця побажати всім, хто працює на благо новостворених територіальних громад міцного здоров’я, непохитної віри у щасливе майбутнє своєї  громади. Бажаю усім вам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашого краю, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя жителів громади. Зичу кожній родині, кожному мешканцю – міцного здоров’я, достатку та благополуччя», - зауважила Наталія Дзюба.

Міський голова вручила подяки депутатам Київської обласної ради VII скликання за багаторічну сумлінну працю на благо територіальної громади міста, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання депутатських повноважень, ініціативність і наполегливість в досягненні поставленої мети, вагомі організаторські здібності, активну життєву і громадянську позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні – Олександру Сіренку та Армену Шахар'янцу. Адже займаючи високі посади в Київській обласній раді, вони дбають про свій рідний край, про свою Яготинщину.

Також за відповідальне ставлення до виконання  посадових обов’язків, самовіддане служіння обраній справі, активну громадянську позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні Наталія Миколаївна вручила подяки  працівникам апарату міської ради: заступнику начальника відділу фінансово-господарського забезпечення Наталії Гречці, головному спеціалісту відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою Олегу Горшкову, головному спеціалісту відділу організаційного забезпечення Ользі Малюзі та спеціалісту І категорії відділу з питань юридичного забезпечення та земельних відносин Олександрі Панченко.

За дорученням Київської обласної організації профспілки працівників державних установ України міський голова вручила грамоти за багаторічну активну роботу, спрямовану на зміцнення і розвиток профспілкової організації секретарю VII скликання Яготинської міської ради Тетяні Рубанчук, керуючому справами виконавчого комітету Володимиру Галицькому, начальнику відділу фінансово-господарського забезпечення апарату міської ради Валентині Пантелусь та головному бухгалтеру Двірківщинської сільської ради Галині Пономаренко.

В цей святковий день ми щиро вітаємо всіх представників органів місцевого самоврядування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора