Робоча нарада

Дата: 10.12.2020 11:46
Кількість переглядів: 537

Фото без опису10 грудня 2020 року відбулася робоча нарада міського голови Наталії Дзюби, заступника міського голови Сергія Овчаренка з начальником Яготинського РС ГУ ДСНС України у Київській області, підполковником служби цивільного захисту Сергієм Власком та провідним фахівцем Яготинського РС ГУ ДСНС України у Київській області, майором служби цивільного захисту Олександром Колесником.

Рятувальники Яготинського районного сектору ініціювали зустріч під час якої обговорили повноваження у сфері цивільного захисту, можливість проходження навчання посадових осіб органів місцевого самоврядування з питань цивільного захисту та пожежної безпеки і розроблення проєктних ідей щодо створення місцевої пожежної охорони (Центрів безпеки).

«Започаткування та належне функціонування майбутнього Центру безпеки забезпечить оперативне реагування на усі виклики, адже у ньому працюватимуть три екстрені служби водночас. Передбачено, що окрім місцевого пожежно-рятувального підрозділу в приміщенні Центру знаходитиметься Поліція та медична служба. Його створення допоможе більш ефективно та комплексно вирішувати питання щодо захисту населення від небезпек та сприятиме налагодженню тісної взаємодії між цими службами і мешканцями громади»,- зазначив Сергій Власко.

Питання створення підрозділу цивільного захисту – Центрів безпеки на території громади буде вивчатись та розглядатись керівництвом, адже, насамперед, старостинські округи повинні бути спроможними та самодостатніми не тільки у забезпеченні життєдіяльності населення, а й при виникненні надзвичайних ситуацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора