Звернення міського голови з нагоди вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 14.12.2020 08:07
Кількість переглядів: 366

Фото без опису14 грудня, ми вшановуємо ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС і схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто віддав життя, захищаючи українську землю та увесь світ від смертельної небезпеки, перед неоціненним людським подвигом, мужністю, героїзмом, відвагою ліквідаторів, які не думали про нагороди, відзнаки, не ховалися за спини товаришів, навіть почасти не усвідомлюючи, на яку особисту небезпеку наражалися.

Минають роки після найстрашнішої в світовій історії техногенної катастрофи, але в серцях людей досі звучить відлуння тих трагічних подій.

Ми ніколи не забудемо про самопожертву героїв-ліквідаторів, які ціною власного життя та здоров’я, без вагань та роздумів, усвідомлюючи всю складність ситуації, ступили назустріч смертоносному лиху, щоб зберегти життя мільйонів людей.

Шановні учасники ліквідації аварії на Чорнобильській атомній станції, дозвольте висловити вам велику вдячність та повагу за ваш героїзм та самовідданість, бажаю вам і вашим близьким міцного здоров’я, терпіння,  щастя і великої удачі, шани і щирої поваги від людей. Нехай сонце зігріває вас своїм теплом ще багато-багато років!

Вічна вдячність живим і світла пам’ять загиблим!

З повагою

Яготинський міський голова                  Наталія ДЗЮБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора