Пошук

Щотижнева апаратна нарада

Дата: 14.12.2020 11:29
Кількість переглядів: 334

Під головуванням Яготинського міського голови Наталії Дзюби, 14 грудня відбулася щотижнева апаратна нарада, в ході якої були розглянуті найважливіші питання життєдіяльності міста. 

На початку наради директор Яготинської районної філії Київського обласного центру зайнятості О. Рибак проінформувала та ознайомила присутніх із дією Закону № 1071-ІХ від 04.12.2020 р. «Про соціальну підтримку застрахованих осіб та суб’єктів господарювання на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

В ході наради начальник відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради Ю. Михайлов повідомив про стан благоустрою територіальної громади.

Крім того начальник КП Яготинської міської ради «Яготинська ЖЕК» О. Білаш проінформував, що проведено заміну на світлодіодне освітлення у багатоквартирному будинку по вулиці Київська, 7, здійснено поточні ремонти електрощитових та виїзди за зверненнями громадян.

Начальник КП Яготинської міської ради «Міськсвітло» В. Білаш надав інформацію, що були виконані роботи по заміні ліхтарів вуличного освітлення у селі Капустинці.

Комунальне підприємство «Яготинське ВУ ВКГ» працює в штатному режимі. Ліквідовано порив мережі водопостачання по вул. Франка та вул. Вокзальна, замінено два водоміри та встановлено насосний агрегат на КНС у мікрорайоні «ПТФ».

Також працює в штатному режимі і КП «Комунальник» Наразі проводяться роботи по благоустрою території міста: чистка порослі дерев, посипання вулиць комунальної власності протиожеледними засобами.

По завершенню апаратної наради міський голова надала ряд доручень начальникам відділів апарату міської ради, керівникам комунальних підприємств за різними напрямками роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора