Об'їзд старостинських округів

Дата: 14.12.2020 16:45
Кількість переглядів: 461

Фото без опису10 грудня 2020 року міський голова Наталія Дзюба разом з головою Яготинської районної державної адміністрації Олександром Кудрявським провели об’їзд Сулимівського, Лозовоярівського, Лемешівського, Годунівського та Жоравського старостинських округів територіальної громади з метою ознайомлення з діяльністю напрямків галузей освіти, культури, охорони здоров’я та інших сфер забезпечення життєдіяльності зазначених сіл.

У Сулимівському старостинському окрузі приємне враження справив навчальний заклад – кабінети та коридори мають гарний естетичний вигляд, проте частина кабінетів потребують ремонту. На належному рівні в селі працює і будинок культури. Загальною проблемою є благоустрій території населеного пункту.

Потребує вирішення проблеми дотримання благоустрою та підтримання чистоти і порядку територія села Лозовий Яр, адже чагарниками та поросллю дерев заросли всі обочини. Також не використовується приміщення амбулаторії, а будівля будинку культури, який не опалюється і має не задовільний зовнішній вигляд та технічний стан потребує ремонту.

Відвідавши Лемешівський старостинський округ відразу помітна плідна праця сільського голови та сільськогосподарських підприємств, що знаходяться на території села. Зокрема проведено капітальний ремонт сільського клубу із закупівлею сучасного обладнання, відремонтований за сприяння сільської ради дошкільний навчальний заклад, у школі за кошти держбюджету та субвенції сільради реконструйовано харчоблок та спортивну залу. Бібліотека забезпечена періодичними виданнями та постійно поповнюється новими надходженнями. Крім того, в належному стані находяться приміщення дошкільного закладу, фельдшерського пункту та будинку культури в с. Гензерівка.

Оглянувши стан приміщень та функціональне наповнення закладу освіти ФАПу, клубу та бібліотеки у Годунівському старостинському окрузі можна наголосити на тісній співпраці спрямованій на результативну роботу сільського голови з керівниками місцевих сільськогосподарських підприємств на користь мешканців села.

Під час об’їзду Жоравського старостинського округу відразу помітно що на території розпочалися роботи з благоустрою. Приємно вразив опорний загальноосвітній навчальний заклад «Жоравський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)», який забезпечений потрібним обладнанням для сучасного освітнього процесу, а приміщення закладу обладнано системою протипожежного захисту.

В ході огляду території громади були визначені першочергові напрямки роботи по відповідних округах



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора