Пошук

Об’їзд населених пунктів територіальної громади

Дата: 14.12.2020 16:51
Кількість переглядів: 421

11 грудня 2020 року заступник міського голови Сергій Овчаренко разом з головою Яготинської районної державної адміністрації Олександром Кудрявським провели об’їзд Кулябівського та Двірківщанського старостинських округів територіальної громади.

На території села Кулябівка не використовується будівля колишнього закладу освіти, будинок культури опалюється частково та має проблеми з руйнацією стелі. ФАП знаходиться у одному приміщенні з сільською радою, але не має опалення та водопостачання.

Відвідавши Двірківщанський старостинський округ відразу помітно тісну співпрацю старости з керівництвом базового підприємства, що знаходиться на території. Бібліотека, будинок культури та сільська рада знаходяться в одному приміщенні, яке має капітальний ремонт, отоплюється відповідно до температурного режиму, проведено підключення до інтернет мережі.

Окремо варто відзначити Двірківщинський навчально-виховний комплекс "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)" має належний рівень та матеріально-технічну базу, обладнані спортивні об’єкти, кабінети фізики, хімії, біології, географії та інших лабораторій, навчальних майстерень, комп’ютерного і мультимедійного забезпечення. Також чудова база для виховної та позакласної роботи, проводяться гурткові години. Окрім того на території школи повністю реконструйовано будівлю майстерні під сучасний спортивний комплекс забезпечений всім необхідним для заняття спортом. У с. Кайнари проводять капітальний ремонт приміщення для обладнання ФАПу.

За результатами об’їзду прийнятті відповідні рішення та дано доручення щодо усунення існуючих негараздів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора