Вітання міського голови з нагоди Дня працівників суду України

Дата: 15.12.2020 08:07
Кількість переглядів: 339

Фото без описуЩиро вітаю вас, суддів та працівників апаратів судів, людей, які присвятили своє життя надзвичайно важливій для країни справі – служінню правосуддю, з професійним святом – Днем працівників суду.

Це свято об’єднує всіх, хто своєю відданою працею на судовій ниві примножує кращі традиції українського судочинства, виконує свої високі обов’язки в ім’я законності, справедливості, гуманізму й захисту прав людини.

Конституцією та законами України на вас покладено велику відповідальність, оскільки суспільство розраховує на утвердження верховенства права у судах, які мають виконувати свої обов’язки з честю та гідністю в ім’я соціальної справедливості та захисту прав і свобод людини і громадянина. 

Головна вимога часу – у країні мають працювати професійні, доброчесні, незалежні від будь-якого політичного чи адміністративного впливу судді, гідні цього високого звання.

Переконана, що ви й надалі докладатимете максимум зусиль для зміцнення демократичних засад судочинства, ухвалення іменем України неупереджених, законних і справедливих рішень.

З нагоди вашого професійного свята прийміть мої найщиріші привітання й побажання невичерпної енергії, наснаги та витримки, а вдача та професійні успіхи нехай будуть вашими постійними супутниками в житті.

Нехай і надалі ваші щоденні професійні зусилля будуть запорукою утвердження верховенства права в нашій державі.

З повагою

Яготинський міський голова                  Наталія ДЗЮБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора