Шановні підприємці!

Дата: 15.12.2020 16:38
Кількість переглядів: 584

Фото без описуУ зв’язку з наближенням свят – Нового року та Різдва Христового – звертаємось до вас керівники підприємств, установ та організацій з проханням створити заздалегідь радісний, новорічний настрій для жителів та гостей міста Яготин - святково прикрасити будівлі, вітрини та фасади магазинів, заклади ресторанного господарства, офіси новорічними композиціями, гірляндами, ялинками та іншими атрибутами. Створити ілюмінацію дерев біля ваших об’єктів, а також провести роботу з впорядкування власних та прилеглих територій.

Вступаючи в Новий рік, ми несемо в серці нові мрії і сподівання, надію на здійснення благородних задумів і планів. Тож сподіваємось на розуміння та співпрацю в інтересах Яготинської територіальної громади міста, адже лише спільними зусиллями ми зможемо зробити наш край святковим, створивши новорічний настрій його мешканцям та гостям. Надати вулицям та провулкам піднесеної, святкової атмосфери, адже саме Новорічні прикраси та світлова ілюмінація здатні перетворити Яготинщину на справжню новорічну казку, яка упродовж всіх зимових свят милуватиме очі та даруватиме усім нам позитивні емоції. Нема сумніву, що найбільше така краса сподобається дітям, особливо під час вечірніх прогулянок з батьками до головної ялинки.

Усі небайдужі жителі міста також можуть долучитися до акції, прикрасивши власні будинки, вікна, присадибні ділянки новорічною атрибутикою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора