Привітання міського голови з Днем працівників Державної виконавчої служби

Дата: 17.12.2020 08:08
Кількість переглядів: 464

Фото без описуВітаю працівників органів  державної  виконавчої  служби з професійним святом!

Ваша щоденна праця потребує не тільки високих знань та навичок, а й неупередженості, своєчасності, уміння знайти вихід із будь-якої ситуації. Працівники органів  державної  виконавчої  служби вносять вагомий внесок у дотримання принципів законності та гуманізму, як основних орієнтирів української державності.

Роль державного виконавця складна, і разом з цим, відповідальна, оскільки потребує виняткового професіоналізму та надзвичайної відданості справі. Від компетентності, сумлінності та неупередженості державних виконавців залежить своєчасність і повнота виконання судових рішень, а відтак – забезпечення дотримання прав та свобод громадян. Переконаа, що всі працівники державної виконавчої служби цілковито усвідомлюють відповідальність, що за професійною складовою на них покладена, тому й надалі гідно служитимуть інтересам України та її громадян.

Бажаю успіхів, творчої наснаги, міцного здоров’я, родинного затишку і тепла вам та вашим родинам! Нехай ваша професійна діяльність досягає нових звершень та довіри і поваги від громадян.  

З повагою

Яготинський міський голова                  Наталія ДЗЮБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора