Дякуємо за солодкі подарунки!

Дата: 17.12.2020 09:39
Кількість переглядів: 2112

Фото без описуЩороку, напередодні Новорічних та Різдвяних свят, представники влади вітають дітей дошкільних навчальних закладів. Цього року міський голова Наталія Дзюба за підтримки керівників підприємств, що діють у межах міста та на території району потурбувалися, аби діти у ці дні отримали подарунки та масу позитивних емоцій.

Новий рік – час сюрпризів та веселощів, коли довкола панує добра магія і казка. Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням.

1158 вихованців ДНЗ, що знаходяться у межах Яготинської громади завдяки небайдужості та спонсорській допомозі отримали новорічні подарункові набори. Нехай кожного дня ваші дитячі серця відчувають теплоту  та любов, а всі зусилля дорослих єднаються заради вашого щасливого майбутнього.

Яготинська міська рада дякує керівникам та підприємствам, установам, організаціям за підтримку та висловлює найщирішу подяку за отримані солодощі, на які з великим нетерпінням завжди чекають діти:

ТОВ «Розподільчий центр «Плюс» ДП «КК «Рошен» Вадиму Бойчуку

ТОВ «Агро-С» (МХП) Руслану Самієву

Керівництву ТОВ «Придніпровський край» (Кернел)

Керівнику Групи компаній «Нива Переяславщини» та Почесному громадянину міста Яготина Олександру Мостіпану

ТОВ «Укрстарч» Сергію Кролівцю,  Володимиру Сализі та депутату Яготинської міської ради VIII скликання Валентину Пісківцю

ПАТ «Молочний альянс», Філії «ТДВ Яготинський маслозавод» Сергію Вовченку, Сергію Косяченку

СТОВ «Аратта» Григорію Гавриленку та депутату Яготинської міської ради VIII скликання Петру Скаленку

Депутату Яготинської міської ради VIII скликання та Почесному громадянину міста Яготина Володимиру Семеняці.

Ваш приклад показовий і для інших благодійників. Нехай ваша доброта і щедрість повернуться до вас сторицею. Бажаємо вам напередодні Нового року та Різдва Христового родинного щастя, міцного здоров’я, оптимізму, мудрості у житті, віри, надії і любові у серці. Нехай 2021 рік стане для вас успішним і плідним, щедрим на здобутки та добрі справи!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора