Пошук

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ!!!

Дата: 18.12.2020 15:45
Кількість переглядів: 661

Фото без описуШановні земляки! Прийміть найщиріші вітання зі світлим і радісним святом днем Святого Миколая Чудотворця – найулюбленішого свята нашої малечі!

Це світле і радісне свято першим приходить до нас як добра зимова казка, сповіщаючи наближення Різдва Христового та Нового року. Воно дарує віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі почуття надії і любові, надихає на добрі справи і милосердя до інших.

Немає різниці, дитина ви чи доросла людина, для всіх нас це свято на яке ми дуже чекаємо. Всі з нетерпінням сподіваємось на самий приємний і довгоочікуваний сюрприз. Адже вірячи у казку, ми стаємо добрими, чуйними і уважними один до одного.

У День Святого Миколая хочу побажати кожній родині добра і щастя. Нехай тепло і ласка не покидає ваші оселі, а Святий Миколай приносить тільки радість. Нехай всі добрі наміри перетворяться на дійсність, а цьогорічне свято запам'ятається усім приємними несподіванками, гарним настроєм, подарунками та неповторними враженнями.

Вірте в диво і творіть його самі. Живіть чесно, правильно, забудьте всі образи, робіть людям добро, і воно повернеться до вас сторицею. Нехай у ваших серцях завжди горить вогник радості і щастя.

Гарного і веселого вам свята!!!

З повагою

Яготинський міський голова                  Наталія ДЗЮБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора