Місто активно чепуриться до новорічно-різдвяних святкувань

Дата: 18.12.2020 14:02
Кількість переглядів: 874

Фото без описуДнями у місті Яготині традиційно відбулося прикрашання центральної вулиці міста напередодні Новорічних та Різдвяних свят.

Працівники комунальних підприємств Яготинської міської ради «Міськсвітло» та «Комунальник» оздобили святковою ілюмінацією традиційні локації продовжуючи дивувати жителів сюрпризами та створювати радісний настрій.

Завдячуючи зусиллям КП центральна частина міста перетворилась у казкову країну. Яскраве світло гірлянд, новорічний декор, катальпові дерева засяяли новорічними вогниками. І звісно головна ялинка міста оздоблена гірляндами та чарівними іграшками, які були створені власноруч дітками громади та будуть радувати мешканців і гостей міста впродовж святкових днів.

В зв'язку з діючим карантином та відповідними обмеженнями традиційних святкових заходів на центральній площі міста в День Святого Миколая не відбудеться. Проте новорічна ялинка засвітить свої вогники та буде чекати відвідувачів і створювати передсвятковий настрій. Встановлені новорічні інсталяції, які обов'язково сподобаються містянам та гостям слугуватимуть цікавою фотозоною.

Загалом, сподіваємося, завдяки святковому вбранню міста новорічний настрій завітає до нашої громади та неодмінно стане символом добрих змін.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора