Пошук

Щотижнева апаратна нарада

Дата: 21.12.2020 09:40
Кількість переглядів: 455

Фото без описуПід головуванням міського голови Наталії Дзюби  21 грудня відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій керівники комунальних підприємств міста підсумували роботу за попередній тиждень та обговорили плани на поточний.

Начальник КП Яготинської міської ради «Яготинська ЖЕК» О. Білаш проінформував про проведений поточний ремонт та заміну освітлення на світлодіодне по вул. Київська, 7, встановлення урн по вулиці Незалежності, 50 Каштанова Алея, 2 та щоденне прибирання прибудинкових територій.

Працівниками КП «Міськсвітло» встановлено новорічну ілюмінацію на центральній площі міста, Калиновій алеї та гірляндами оздоблено катальпові дерева.

Також працює в штатному режимі і КП «Яготинське ВУ ВКГ». Проведено поточні роботи на водонасосній станції, ремонт насосних агрегатів на очисних спорудах міста.

Начальник КП Яготинської міської ради «Комунальник» А. Стріха надав інформацію про виконані роботи по благоустрою території міста.

По завершенню апаратної наради міський голова Наталія Дзюба надала ряд доручень начальникам відділів апарату міської ради та керівникам комунальних підприємств за різними напрямками роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора