Перше засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради восьмого скликання

Дата: 23.12.2020 12:56
Кількість переглядів: 743

Фото без опису23 грудня відбулося перше засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради восьмого скликання під головуванням міського голови Наталії Дзюби.

У засіданні взяли участь начальники комунальних підприємств Яготинської міської ради, керівники управлінь, відділів Яготинської РДА, установ та представники засобів масової інформації.

На початку члени виконавчого комітету схвалили бюджет Яготинської міської територіальної громади на 2021 рік. При визначенні обсягу фінансового ресурсу міського бюджету м. Яготина на 2021 рік враховано показники, передбачені Державним бюджетом України на 2021 рік, показники, передбачені проектом Київського обласного бюджету України на 2021 рік, Методичні рекомендації  Міністерства фінансів України та динаміку надходжень  доходів за попередні роки, надходжень поточного року, із застосуванням норм  Бюджетного та Податкового кодексів України. В структуру проекту  бюджету громади входять доходи загального та спеціального фондів та видатки загального і спеціального фондів.

У ході засідання були погоджені фінансові плани Комунальних підприємств Яготинської міської ради та встановлено ліміт на використання бензину у 2021 році для автотранспорту, що знаходиться на балансі міської ради та користування послугами мобільного зв’язку.

Надалі одноголосно прийнято ряд рішень про:

- присвоєння самостійних поштових адрес об’єктам нерухомого майна;

- надання дозволів на виготовлення проєктної документації та підключення до міських водопровідних мереж;

- зарахування на квартирний облік;

- надання матеріальної допомоги учасникам антитеростичної операції на Сході України та Об’єднаних сил, які зареєстровані в місті Яготині;

- надання новорічних подарунків дітям учасників антитеростичної операції на Сході України та Об’єднаних сил, які зареєстровані в межах територіальної громади Яготинської міської ради.

На завершення міський голова Наталія Дзюба надала ряд доручень старостам старостинських округів, а саме: розробити веб-сайт старостинського округу чи офіційну сторінку у мережі фейсбук для інформування населення про поточну роботу округу та громади в цілому, звітуватись за кожні 100 днів проведеної роботи та працювати на результат.

Крім того,  староста Лемешівського старостинського округу розповіла про результати та досвід своєї роботи на посаді сільського голови і презентувала добірку фотоматеріалів проведених робіт для покращення благоустрою, соціальної сфери та загалом життя мешканців у с. Лемешівка та с. Гензерівка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора