Щотижнева апаратна нарада

Дата: 28.12.2020 10:22
Кількість переглядів: 447

Фото без описуПід головуванням міського голови Наталії Дзюби  28 грудня відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій керівники комунальних підприємств міста підсумували роботу за попередній тиждень та обговорили плани на поточний.

Начальник КП Яготинської міської ради «Яготинська ЖЕК» О. Білаш проінформував про заміну освітлення на світлодіодне у багатоквартирних будинках по вул. Київська, 7, Незалежності, 50, встановлення урн в кількості 48 шт. в мікрорайонах: "ПТФ", "Совхоз", "Каштани", здійснено поточні ремонти електрощитових та виїзди за зверненнями громадян.

Начальник КП Яготинської міської ради «Міськсвітло» В. Білаш надав інформацію, про виконані роботи по заміні опори вуличного освітлення по вул. Каштанова Алея та проведено огляд технічного стану освітлення у селах Двірківщина, Сулимівка, Супоївка, Ничипорівка, Трубівщина, Засупоївка та Фарбоване, взято на баланс 119 лічильників.

Також працює в штатному режимі і КП «Яготинське ВУ ВКГ». Проведено поточні роботи на водонасосній станції, монтаж насосних агрегатів на очисних спорудах міста, заміна лічильників.

Начальник КП Яготинської міської ради «Комунальник» А. Стріха надав інформацію про виконані роботи по благоустрою території міста.

По завершенню апаратної наради міський голова Наталія Дзюба надала ряд доручень начальникам відділів апарату міської ради та керівникам комунальних підприємств за різними напрямками роботи


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора