Сотниківський старостинський округ отримав кисневий концентратор для допомоги пацієнтам

Дата: 28.12.2020 16:28
Кількість переглядів: 651

Фото без опису28 грудня 2020 року амбулаторія загальної практики – сімейної медицини села Сотниківка отримала кисневий концентратор OLV-10 з подвійним потоком від ТОВ «Баришівська зернова компанія».

«Постійна підтримка сіл, де працює підприємство, – це головний принцип політики компанії. У Сотниківці ми працюємо з 2001 року. За цей час допомогли громаді у багатьох питаннях і йдемо далі у питанні співпраці. Тож сьогодні, під час епідемії короновірусу, вважаємо доцільним придбання саме такого обладнання», – зауважив генеральний директор ТОВ «Баришівська зернова компанія» Віктор Безсмертний.

Кисневий концентратор  апарат для виділення молекул кисню з навколишнього атмосфери, їх концентрації та видачі у вигляді потоку чистого кисню. Використовується при кисневої терапії  пацієнту подається кисень у більш високій концентрації, ніж в атмосферному повітрі. Відповідає всім вимогам широкого діапазону в застосуванні для дорослих та дітей. Застосовується під час лікування серцево-судинних, цереброваскулярних, респіраторних захворювань, хронічних обструктивних захворювань легень, пневмонії.

«Ми вдячні вам за підтримку, адже наразі пандемія Covid-19 набирає обертів, а даний апарат покращує стан при пневмоніях та і інших респіраторних захворюваннях. Спасибі за вашу соціально-відповідальну позицію», – зауважила міський голова Наталія Дзюба.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора