Оперативна нарада щодо реагування на погіршення погодних умов

Дата: 15.01.2021 10:22
Кількість переглядів: 558

Фото без описуСьогодні, у зв’язку з погіршенням погодних умов, очікуваними морозами, міський голова Н.Дзюба провела оперативну нараду щодо роботи комунальних підприємств, за участю заступника міського голови С.Овчаренка, начальника відділу ЖКГ, транспорту та благоустрою апарату міської ради О.Горшкова, завідувача сектору з питань ЦЗ, оборонної роботи та інфраструктури  Яготинської РДА О.Головченка, начальника Яготинського районного сектору ГУ ДСНС України у Київській області С.Власка та керівників комунальних підприємств: «Міськсвітло», «Яготинська ЖЕК», «Яготинське ВУ ВКГ», «Комунальник», «Яготинтепломережа».

Керівники підприємств та установ прозвітували про підготовчі роботи та готовність до прогнозованого погіршення погодніх умов. Зокрема, начальник КП «Комунальник» А.Стріха проінформував, що матеріалами для посипання вулиць підприємство забезпечене належним чином, техніка для розчищення вулиць справна і сьогодні продовжуються роботи з розчищення доріг, тротуарів та зупинок громадського транспорту від снігу.

Директор КПТМ «Яготинтепломережа» О.Форостяний повідомив, що усі котельні працюють в робочому режимі, працівники відслідковують зміни погоди, аби забезпечити безперебійну роботу та тепло в оселях місцевих мешканців.

По завершенню апаратної наради міський голова Наталія Дзюба надала ряд доручень керівникам комунальних підприємств, аби забезпечити ефективну роботу на період прогнозованого погіршення погодних умов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора