Пошук

Привітання міського голови Наталії Дзюби зі святом Водохреща

Дата: 19.01.2021 08:29
Кількість переглядів: 569

Дорога Яготинська громадо!

19 січня ми відзначаємо третє й завершальне велике свято Різдвяно-Новорічного циклу – свято Богоявлення (Водохреща або Йордан), яке знаменує величну подію в історії християнства – хрещення Божого Сина, Спасителя світу Ісуса Христа.

Споконвіків у свято Водохреща в наші домівки приходить мир та Божа благодать, а людські серця наповнюються добром та любов’ю, почуттям надії і впевненості у завтрашньому дні. У цей день вода у всіх водоймах стає цілющою та цілий рік дарує людям здоров’я та наснагу, захищає від лиха, наповнює життєдайною енергією.

Щиро бажаю всім вам радості, міцного здоров’я, миру та душевного спокою. Нехай чудо живе у ваших серцях і дарує щастя, добро та світлу надію!

Нехай Господь Бог обдаровує кожну яготинську родину достатком, гараздами, додає сили й мудрості  творити на своїй рідній землі мирне та щасливе майбутнє, кріпить нашу громаду духом віри і надії, додає сили, мудрості і наснаги задля процвітання і розбудови незалежної України та уславлення доброго імені нашого міста!

З повагою

Яготинський міський голова                 Наталія ДЗЮБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора