Апаратна нарада працівників структурних підрозділів Яготинської міської ради

Дата: 19.01.2021 10:57
Кількість переглядів: 518

Фото без опису18 січня під керівництвом міського голови Наталії Дзюби відбулася апаратна нарада, за участю секретаря міської ради В.Гончара, заступників міського голови С.Овчаренка, О.Федини, керуючого справами виконавчого комітету В.Галицького, посадових осіб Яготинської міської ради та керівників комунальних підприємств міської ради.

На початку засідання Наталія Миколаївна представила керівний склад Яготинської міської ради, керівників комунальних підприємств та поінформувала присутніх про підпорядкування структурних підрозділів, відповідно до розподілу обов’язків між керівництвом міської ради.

Під час спільного обговорення прозвучали актуальні питання життя громади, які стосувалися соціальної сфери, медицини, культури, економіки, освіти тощо.

Зокрема, міський голова стурбована станом справ щодо харчування у дошкільних та навчальних закладах, лікарні, центрах соціального обслуговування. Міський голова Н.Дзюба доручила дане питання вивчити та винести на розгляд депутатів Яготинської міської ради VIII скликання.

Надалі Наталія Миколаївна наголосила на роботі громадської приймальні, яка буде працювати щодня. Зокрема, міський голова буде здійснювати прийом громадян у середу, в інші дні - заступники міського голови.

Враховуючи Методичні рекомендації НАЗК з питань запобігання та врегулювання конфлікту інтересів осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування заступник міського голови С.Овчаренко наголосив на порядку та строках подання електронних декларацій, а також провів з працівниками навчання стосовно дотримання антикорупційного законодавства з метою доведення до відома працівників Яготинської міської ради основних вимог антикорупційного законодавства.

Під час навчання розглянуті питання щодо дотримання вимог статті 52 Закону України «Про запобігання корупції» в частині фінансового контролю, підстави подання повідомлень про суттєві зміни у майновому стані; упередження та запобігання виникнення конфлікту інтересів та обговорено шляхи врегулювання потенційного й реального конфлікту інтересів.

Слід відмітити і на завершенні об’їздів старостинських округів. В ході огляду території громади були визначені першочергові напрямки роботи по відповідних округах, прийнятті відповідні рішення та надані доручення щодо усунення існуючих негараздів.

Володимир Галицький ознайомив працівників з вимогами щодо кадрової роботи та наголосив на дотриманні чинного законодавства, Регламенту міської ради та термінів при підготовці проєктів рішень до засідання сесії, виконавчого комітету Яготинської міської ради.

На завершення наради Наталія Миколаївна зазначила: «Не забувайте про те, що я завжди цінувала мікроклімат в команді. Команда працює на результат злагоджено і професійно, працює на вирішення питань жителів громади. Якщо є питання двері мої завжди відкриті».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора