Яготинська районна філія Київського ОЦЗ інформує

Дата: 22.01.2021 11:16
Кількість переглядів: 460

Фото без опису21 січня 2021 року відбулася робоча зустріч з керівниками та працівниками державних установ, в яких передбачається вивільнення працівників. Директор Яготинської районної філії Київського ОЦЗ Оксана Рибак провела інформаційно-роз`яснювальну роботу щодо поданих звітів форми № 4-ПН «Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв`язку із змінами в організації виробництва і праці».

Присутніми були представники: відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації, Управління фінансів Яготинської РДА, Управління соціального захисту населення Яготинської РДА, Яготинської РЦСССДМ.

В ході зустрічі було ознайомлено з переліком документів, необхідних при реєстрації на облік до служби зайнятості, правами та обов`язками клієнтів, які звернуться за сприянням у працевлаштуванні.

Оксана Рибак проінформувала всіх присутніх про актуальні вакансії на локальному ринку праці, про профорієнтаційні послуги з урахуванням індивідуальних потреб клієнта, пов`язаних зі зміною професії, розвитку підприємницьких ініціатив, в тому числі з використанням Платформи з профорієнтації та розвитку кар`єри.

За інформацією Яготинської районної філії Київського ОЦЗ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора