Вітання міського голови Наталії Дзюби зі святом студентів – Тетяниним днем

Дата: 25.01.2021 08:22
Кількість переглядів: 406

Фото без описуВід усього серця вітаю вас зі святом студентів – Тетяниним днем!

Це свято всіх, хто зберігає в душі вогонь творчості, жагу до знань, пошуку і відкриттів; хто мав щастя провести юність в лекційних залах і лабораторіях університетів, інститутів, академій! Це свято тих, хто нині осягає премудрості науки, здобуваючи освіту у вищих та середніх спеціальних навчальних закладах. Особливий цей день і для викладачів – тих, хто передає свої знання і досвід молодому поколінню, вкладаючи сили і душу в підготовку сучасних висококваліфікованих фахівців.

У цей час закладаються основи майбутнього, збуваються мрії й надії, а попереду ще ціле життя, повне великих задумів та високих досягнень. Тож будьте завзятими у навчанні. Сперечайтеся, шукайте нові рішення та кращі підходи. Відкривайте нове у собі, щоб поділитися цим зі світом.

Дорогі студенти! Нехай навчання дається легко, іспити складаються швидко, а вільного часу буде достатньо. Нехай освіта, здобута в студентські роки, відкриє двері в нове життя, зробить вас впевненими та цілеспрямованими. Успішного навчання вам, нових звершень і відкриттів і хай здобуті вами знання та вміння стануть запорукою ycпiшного майбутнього.

З повагою, міський голова              Наталія ДЗЮБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора