Щотижнева апаратна нарада

Дата: 25.01.2021 13:43
Кількість переглядів: 507

Фото без описуПід головуванням міського голови Наталії Дзюби 25 січня відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій керівники комунальних підприємств підсумували роботу за попередній тиждень та обговорили плани на поточний. 

Начальник КП Яготинської міської ради «Яготинська ЖЕК» О.Білаш надав інформацію про виконані роботи по заміні каналізаційного стояка в будинку по вул. Незалежності, 94-а, вивезення гілля з прибудинкової території по вул. Незалежності, 30 та про поточні роботи по благоустрою на прибудинкових територіях багатоквартирних будинків.

Начальник КП Яготинської міської ради «Комунальник» А.Стріха поінформував,  що в разі погіршення погодних умов, техніка готова до подолання наслідків негоди.

Директор КПТМ «Яготинтепломережа» О.Форостяний зазначив, що відключення електроенергії призводить до проблем з теплопостачання.

По завершенню апаратної наради міський голова Наталія Дзюба надала ряд доручень начальникам відділів апарату міської ради та керівникам комунальних підприємств за різними напрямками роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора