Апаратна нарада працівників структурних підрозділів Яготинської міської ради

Дата: 25.01.2021 16:56
Кількість переглядів: 486

Фото без описуПід керівництвом міського голови Наталії Дзюби 25 січня відбулася апаратна нарада, за участю секретаря міської ради В.Гончара, заступників міського голови С.Овчаренка, О.Федини, керуючого справами виконавчого комітету В.Галицького, керівників структурних підрозділів Яготинської міської ради.

Під час апаратної наради було обговорено поточні питання стосовно підготовки до сесії міської ради, терміни подачі матеріалів тощо.

Зокрема, керуючий справами виконавчого комітету апарату міської ради В.Галицький нагадав про дотримання правил внутрішнього трудового розпорядку міської ради та зауважив про приведення установчих документів у відповідність до чинного законодавства.

Нарада продовжилася доповідями керівників структурних підрозділів апарату та виконавчих органів міської ради про завдання та обов’язки в розрізі кожного відділу.

Заступник міського голови Сергій Овчаренко у котрий раз наголосив, що з 1 січня 2021 року розпочався етап подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2020 рік.

Відповідно до  вимог статті 45 Закону України «Про запобігання корупції», особи уповноважені на виконання функцій держави, місцевого самоврядування, інші суб’єкти декларування, зобов’язані щорічно до  1 квітня подавати, шляхом заповнення на офіційному вебсайті Національного агентства,  декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, яку визначає Національне агентство.

За результатами наради були надані доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора