Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету

Дата: 26.01.2021 16:58
Кількість переглядів: 1651

2021 рік

На засідання 21 грудня 2021 року

Про погодження проєкту рішення Яготинської міської ради «Про місцевий бюджет Яготинської міської територіальної громади на 2022 рік».

Додаток. Додаток1. Додаток2. Додаток3. Додаток4. Додаток5. Додаток6. Додаток7. Додаток8

Про погодження Перспективного плану роботи Яготинської міської ради на 2022 рік.

Додаток

Про організацію конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Яготині Бориспільського району Київської області.

Додаток1. Додаток2

Про зміну поштової адреси житлового будинку, що розташований за адресою: вул. Незалежності, 9, м. Яготин, Київська область та належить на праві власності громадянину України Радченку О.Б.

Про надання статусу дитини-сироти Д. та встановлення піклування над нею.

Про визнання таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради від 03 червня 2021 року № 98 «Про  комісію Яготинської міської ради для розгляду з визначення напрямів та об’єктів, на які буде спрямовано субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних форм та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа».

Про комісію Яготинської міської ради з визначення напрямів та об’єктів, на які буде спрямовано субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних форм та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Додаток1. Додаток2.

На засідання 10 грудня 2021 року

Про погодження інвестиційної програми Комунального підприємства теплових мереж Яготинської міської ради  «Яготинтепломережа» в сфері теплопостачання на 2021/2022 роки.

Про встановлення Комунальному підприємству теплових мереж Яготинської міської ради  «Яготинтепломережа» тарифу на теплову енергію вироблену на альтернативних видах палива для 2 групи споживачів (бюджетні установи).

Про встановлення Комунальному підприємству теплових мереж Яготинської міської ради «Яготинтепломережа» тарифу на теплову енергію для населення.

Про встановлення Комунальному підприємству теплових мереж Яготинської міської ради «Яготинтепломережа» тарифу на теплову енергію для 2 групи споживачів (бюджетні установи).

Про встановлення Комунальному підприємству теплових мереж Яготинської міської ради  «Яготинтепломережа» тарифу на теплову енергію для 3 групи споживачів (інші споживачі).

Про затвердження проєктної документації на проведення капітального ремонту дорожнього покриття проїзної частини вулиці 1 Травня в місті Яготин Бориспільського району Київської області.

Про затвердження проєктної документації на проведення капітального ремонту дорожнього покриття проїзної частини вулиці Патона Євгена в місті Яготин Бориспільського району Київської області.

Про затвердження проєктної документації на проведення капітального ремонту дорожнього покриття проїзної частини вулиці Сікорського Ігоря в місті Яготин Бориспільського району Київської області.

Про затвердження проєктної документації на проведення капітального ремонту дорожнього покриття проїзної частини вулиці Чкалова в місті Яготин Бориспільського району Київської області.

Про затвердження проєктної документації на проведення капітального ремонту дорожнього покриття проїзної частини вулиці Гагаріна в селі Панфили Бориспільського району Київської області.

Про затвердження проєктної документації на проведення капітального ремонту дорожнього покриття проїзної частини вулиці Молодіжна в селі Лозовий Яр Бориспільського району Київської області.

Про затвердження проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт щодо покращення енергоефективності будівлі Опорного закладу освіти Яготинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Яготинської міської ради за адресою: Київська область, м. Яготин, вул. Шевченка, 86».

Про впорядкування поштової адреси об’єктам нерухомого майна, що розташовані за адресою: вул. Франка Івана, 57, м. Яготин, Київська область та належать на праві власності громадянці України Харченко Л.Г..

Про присвоєння самостійної поштової адреси частині житлового будинку, що розташований за адресою: вул. Вокзальна, 12, м. Яготин, Київська область та належить на праві власності громадянці України Бліновій Л.М..

Про присвоєння самостійної поштової адреси частині житлового будинку, що розташований за адресою: вул. Вокзальна, 12, м. Яготин, Київська область та належить на праві власності громадянці України Чепіль А.В..

Про надання дозволу громадянам на виготовлення проєктної документації та підключення до міських водопровідних мереж м. Яготина індивідуальних житлових будинків.

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради від 27.09.2021 № 202 «Про надання дозволу на вчинення правочинів П. та П.».

Про надання дозволу Л. на вчинення правочину.

Про надання матеріальної допомоги.

На засідання у листопаді 2021 року

Про надання дозволу комунальному підприємству Яготинської міської ради «Комунальник» на проведення робіт по видаленню зелених насаджень на вул. Дарницькій в м. Яготині Бориспільського району Київської області

Про переведення квартири № 1 у житловому будинку № 47 на вулиці Привокзальній в м. Яготині Київської області, яка належить на праві власності Патриці В.В., у житловий будинок та присвоєння йому поштової адреси

Про присвоєння самостійної поштової адреси частині житлового будинку, що розташований за адресою: вул. Бранця, 9, м. Яготин, Київська область та належить на праві власності Галанській В.Г.

Про присвоєння самостійної поштової адреси частині житлового будинку, що розташований за адресою: вул. Бранця, 9, м. Яготин, Київська область та належить на праві власності Степанченку Д.Г.

Про зміну поштової адреси земельної ділянки (кадастровий номер: 3225583001:04:016:0041) площею 0,2500 га, що належить на праві власності громадянці України Майстренко В.П.

Про надання дозволу фізичній особі-підприємцю Щедловській Н.В. на виготовлення проєктної документації на підключення до міських водопровідних мереж м. Яготина нежитлового приміщення – магазину, що знаходиться за адресою: вул. Переяслівська, 4, м. Яготин, Бориспільський район, Київська область

Про надання дозволу громадянам на виготовлення проєктної документації та підключення до міських водопровідних мереж м. Яготина індивідуальних житлових будинків

Про реєстрацію місця проживання дитини

Про надання дозволу  К. на вчинення правочину

Про надання дозволу Г. на вчинення правочину

Про надання дозволу К. на вчинення правочину

Про надання дозволу Б. на вчинення правочину

Про надання статусу дитини-сироти К. та встановлення опіки над ним

Про визначення місця проживання малолітніх дітей Б. та Б.

Про визначення місця проживання малолітньої дитини Г.

Про доцільність позбавлення батьківських прав Л.

Про надання дозволу Й. на вчинення правочинів

Про переведення квартири № 4 у житлового будинку № 14 на вулиці Незалежності у місті Яготині Київської області у окремий житловий будинок та присвоєння йому самостійної поштової адреси

Про упорядкування поштової адреси житлового будинку

Про зміну поштової адреси об’єкту нерухомого майна – нежитлової будівлі що зареєстрована за адресою: вул. Незалежності, 87, м. Яготин, Київська область

Про надання дозволу комунальному підприємству Яготинської міської ради «Комунальник» на проведення робіт по видаленню зелених насаджень в селі Лозовий Яр Бориспільського району Київської області

Про надання дозволу Комунальному некомерційному підприємству Яготинської міської ради «Яготинська центральна міська лікарня» на проведення робіт з видалення зелених насаджень на території Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна міська лікарня» за адресою: вул. Незалежності, 71, м. Яготин, Бориспільський район, Київська область

Про відмову у наданні дозволу розповсюджувачу зовнішньої реклами ТОВ «АТБ-МАРКЕТ» на розміщення зовнішньої реклами на перехресті вул. Київська та вул. Привокзальна в м. Яготині

Про надання матеріальної допомоги

На засідання 21 жовтня 2021 року

1. Про створення робочої групи зі стратегічного планування та впровадження Стратегії розвитку Яготинської міської територіальної громади.

Додаток1. Додаток2.

2. Про підсумки роботи зі зверненнями громадян в Яготинській міській раді за 9 місяців 2021 року.

Додаток

3. Про підсумки роботи старост старостинських округів Яготинської міської територіальної громади за ІІІ квартал 2021 року.

Додаток

4. Про підсумки роботи комунального підприємства Яготинської міської ради «Комунальник» за ІІІ квартал 2021 року.

Додаток

5. Про підсумки роботи комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська житлово-експлуатаційна контора» за ІІІ квартал 2021 року.

Додаток

6. Про підсумки роботи Комунального підприємства «Яготинське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» за ІІІ квартал 2021 року.

Додаток

7. Про підсумки роботи комунального підприємства Яготинської міської ради «Міськсвітло» за ІІІ квартал 2021 року.

Додаток

8. Про підсумки роботи Спеціалізованого комунального підприємства Яготинської міської ради «Ритуал» за ІІІ квартал 2021 року.

Додаток

9. Про підсумки роботи комунального підприємства теплових мереж «Яготинтепломережа» Яготинської міської ради за ІІІ квартал 2021 року.

Додаток

10. Про підсумки роботи Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна міська лікарня» за ІІІ квартал 2021 року.

Додаток

11. Про підсумки роботи Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» за ІІІ квартал 2021 року.

Додаток

12. Про виконання заходів з підготовки комунальних підприємств Яготинської міської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2021/2022 років.

Додаток

13. Про затвердження маршрутної мережі приміських автобусних маршрутів загального користування в Яготинській міській територіальній громаді.

Додаток

14. Про надання дозволу комунальному підприємству Яготинської міської ради «Комунальник» на проведення робіт по видаленню зелених насаджень в селі Жоравка Бориспільського району Київської області.

15. Про надання дозволу комунальному підприємству Яготинської міської ради «Комунальник» на проведення робіт по видаленню зелених насаджень в селі Супоївка Бориспільського району Київської області.

16. Про надання дозволу комунальному підприємству Яготинської міської ради «Комунальник» на проведення робіт по видаленню зелених насаджень в селі Фарбоване Бориспільського району Київської області.

17. Про надання згоди на розміщення телекомунікаційного обладнання ПрАТ «ВФ Україна».

18. Про присвоєння самостійної поштової адреси об’єкту нерухомого майна – гаражу за адресою: вул. Кузнєцова, 2 в м. Яготині Київської області, який належить на праві власності Фомічовій  Г.І. 

19. Про переведення квартири № 1 у житловому будинку № 12 на вулиці Героїв Танкістів у м. Яготині Київської області у окремий житловий будинок та присвоєння йому поштової адреси.

20. Про надання дозволу фізичній особі-підприємцю Басанець Н.В. на виготовлення проєктної документації на підключення до міських водопровідних мереж м. Яготина тимчасової споруди – зупиночного комплексу з групою тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності зупинка «Площа Танкістів», що знаходиться за адресою: вул. Незалежності, м. Яготин, Бориспільський район, Київська область.

21. Про надання дозволу громадянам на виготовлення проєктної документації та підключення до міських водопровідних мереж житлових будинків в м. Яготині.

22. Про комісію з розгляду питань щодо присвоєння почесного звання України «Мати - героїня».

Додаток1. Додаток2.

23. Про надання дозволу на вчинення правочину укладання та підписання додаткової угоди до договору оренди землі.

24. Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування Д. та встановлення опіки над ним.

25. Про надання статусу дитини – сироти С.

26. Про розгляд заяви гр. Російської Федерації Овлах Марії Олександрівни щодо надання згоди на призначення її опікуном гр. Російської Федерації Овлах Людмили Василівни.

27. Про зарахування на квартирний облік Гресь Віктора Олександровича.

28. Про зарахування на квартирний облік Пономаренка Сергія Івановича.

29. Про зарахування на квартирний облік Самокиши Дмитра Сергійовича.

30. Про зарахування на квартирний облік Юрченко Наталії Анатоліївни.

31. Про надання матеріальної допомоги.

На засідання 27 вересня 2021 року

Про уповноваження визначених старост старостинських округів Яготинської міської ради на посвідчення довіреностей.

Про введення в дію рішення конкурсного комітету для проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування на території Яготинської міської територіальної громади та міста Яготин.

Про присвоєння поштової адреси земельній ділянці (кадастровий номер: 3225510100:08:028:0137), яка належить на праві власності Щербану І.В.

Про переведення ½ частини житлового будинку за адресою: вул. Трудових резервів, 4 в м. Яготині Київської області, яка належить на праві власності Тюпі Раїсі Миколаївні в індивідуальний житловий будинок та присвоєння йому поштової адреси.

Про надання повної цивільної дієздатності С.

Про надання дозволу на вчинення правочинів П. та П.

На засідання 14 вересня 2021 року

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради від 23.02.2021 № 10 «Про покладання обов’язків за ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних та бронювання військовозобов’язаних у старостинських округах Яготинської міської ради».

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради від 15 квітня 2021 року № 26 «Про архітектурно-містобудівну раду при виконавчому комітеті Яготинської міської ради».

Додаток

Про внесення змін до додатку, затвердженого рішенням виконавчого комітету Яготинської міської ради від 20 січня 2021 року № 02 «Про створення комісії з обстеження зелених насаджень та паркових зон на території населених пунктів Яготинської міської територіальної громади».

Додаток

Про внесення змін до додатку, затвердженого рішенням виконавчого комітету Яготинської міської ради від 15 квітня 2021 року № 27 «Про затвердження нового складу постійно діючої комісії з розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води».

Додаток

Про внесення змін до додатку 1, затвердженого рішенням виконавчого комітету Яготинської міської ради від 20.01.2021 № 01 «Про створення комісії Яготинської міської ради зі здійснення контролю за станом благоустрою населених пунктів Яготинської міської територіальної громади».

Додаток

Про внесення змін до складу комісії Яготинської міської ради для розгляду з визначення напрямів та об’єктів, на які буде спрямовано субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних форм та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затвердженої рішенням виконавчого комітету від 03.06.2021№ 98.

Додаток

Про внесення змін до складу комісії Яготинської міської ради для розгляду з визначення напрямів та об’єктів, на які буде спрямовано субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних форм та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа у 2021 році, затвердженої рішенням виконавчого комітету  від 06.07.2021 №130.

Додаток

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради від 12 серпня 2021 року № 158 «Про погодження ТОВ «Генеруюча компанія Теплоінвест» тарифу на послуги з постачання теплової енергії».

Про надання згоди на розміщення телекомунікаційного обладнання ТОВ «Лайфселл».

Про присвоєння самостійної поштової адреси  частині житлового будинку, зареєстрованого за адресою: вул. Козацька, 12, с. Федорівка, Яготинський район, Київська область, що належить Борисенку Олексію Вікторовичу на праві власності.

Про присвоєння самостійної поштової адреси  частині житлового будинку, зареєстрованого за адресою: вул. Козацька, 12, с. Федорівка, Яготинський район, Київська область, що належить Борисенку Сергію Вікторовичу на праві власності.

Про зміну поштової адреси багатоквартирного житлового будинку за адресою: вул. Мічуріна, 47 в м. Яготині Київської області.

Про переведення 1/2 частини житлового будинку за адресою: вул. Трудових резервів, 1 в м. Яготині Київської області, яка належить на праві власності Більді Олені Василівні в індивідуальний житловий будинок та присвоєння йому поштової адреси.

Про переведення  1/2 частини житлового будинку за адресою: вул. Трудових резервів, 3 в м. Яготині Київської області, яка належить на праві власності Павліченку Віктору Юхимовичу в індивідуальний житловий будинок та присвоєння йому поштової адреси.

Про переведення 1/2 частини житлового будинку за адресою: вул. Трудових резервів, 3 в м. Яготині Київської області, яка належить на праві власності Попову Володимиру Дмитровичу в індивідуальний житловий будинок, та присвоєння йому поштової адреси.

Про переведення 1/2 частини житлового будинку за адресою: вул. Трудових резервів, 1 в м. Яготині Київської області, яка належить на праві власності Чепіль Валентині Миколаївні в індивідуальний житловий будинок та присвоєння йому поштової адреси.

Про переведення 1/2 частини житлового будинку за адресою: вул. Трудових резервів, 4 в м. Яготині Київської області, яка належить на праві власності Щербаку Володимиру Івановичу в індивідуальний житловий будинок та присвоєння йому поштової адреси.

Про присвоєння самостійної поштової адреси 14/25 частині житлового будинку, що розташований за адресою: вул. Суворова, 2, м. Яготин та належить на праві власності Полішку Івану Васильовичу.

Про присвоєння самостійної поштової адреси 11/25 частині житлового будинку, що розташований за адресою: вул. Суворова, 2, м. Яготин та належить на праві власності Сташук Тетяні Іванівні.

Про надання дозволу громадянам на виготовлення проєктної документації та підключення до міських водопровідних мереж житлових будинків в м. Яготині.

Про надання дозволу розповсюджувачу зовнішньої реклами Геті Н.В. на розміщення зовнішньої реклами по вул. Незалежності в м. Яготині.

Про надання дозволу розповсюджувачу зовнішньої реклами Купрію Ю.В. на розміщення зовнішньої реклами по вул. Шевченка в м. Яготині.

Про надання матеріальної допомоги.

На засідання у серпні 2021 року

Про підсумки роботи комунального підприємства Яготинської міської ради «Комунальник» за ІІ квартал 2021 року.

Додаток

Про підсумки роботи комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська житлово-експлуатаційна контора» за ІІ квартал 2021 року.

Додаток

Про підсумки роботи Комунального підприємства «Яготинське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» за ІІ квартал 2021 року.

Додаток

Про підсумки роботи комунального підприємства Яготинської міської ради «Міськсвітло» за ІІ квартал 2021 року.

Додаток

Про підсумки роботи Спеціалізованого комунального підприємства Яготинської міської ради «Ритуал» за ІІ квартал 2021 року.

Додаток

Про підсумки роботи комунального підприємства теплових мереж «Яготинтепломережа» Яготинської міської ради за ІІ квартал 2021 року.

Додаток

Про підсумки роботи Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна міська лікарня» за ІІ квартал 2021 року.

Додаток

Про підсумки роботи Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» за ІІ квартал 2021 року.

Додаток

Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна аптека № 20» за ІІ квартал 2021 року.

Додаток

Про погодження ТОВ «Генеруюча компанія Теплоінвест» тарифу на послуги з постачання теплової енергії.

Про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Яготинської міської територіальної громади Бориспільського району Київської області.

Додаток

Про затвердження складу конкурсного комітету для проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування на території Яготинської міської територіальної громади та міста Яготина.

Додаток

Про оголошення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування на території Яготинської міської територіальної громади.

Додаток

Про надання дозволу ТОВ «АТІКО ІНВЕСТ» на проведення робіт з видалення зелених насаджень в м. Яготині Бориспільського району Київської області.

Про надання дозволу комунальному підприємству Яготинської міської ради «Комунальник» на проведення робіт з видалення зелених насаджень в селі Кулябівка Бориспільського району Київської області.

Про присвоєння самостійної поштової адреси 1/4 частині житлового будинку, зареєстрованого за адресою: вул. Козацька, 25, с. Федорівка, Яготинський район, Київська область, що належить громадянці  Тарасенко Г.С.

Про надання дозволу громадянам на виготовлення проєктної документації та підключення до міських водопровідних мереж житлових будинків в м. Яготині.

Про надання дозволу фізичній-особі підприємцю Куразаєвій Олені Анатоліївні на виготовлення проєктної документації та підключення до міських водопровідних мереж торговельного павільйону, що знаходиться за адресою: вул. Поштова, 59, м. Яготин, Київська область.

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради від 03.06.2021 № 107 «Про надання дозволу на вчинення правочину Волобоєва Є.О.».

Про затвердження висновку про доцільність позбавлення З. батьківських прав відносно малолітньої доньки З.

Про розгляд заяви гр. України Л. щодо надання згоди на призначення її опікуном гр. України З.

Про комісію з питань координації дій щодо запобігання, попередження та протидії домашньому насильству і торгівлі людьми.

Додаток1, Додаток2

Про надання матеріальної допомоги.

На засідання у липні 2021 року

Про адміністративну комісію при виконавчому комітеті Яготинської міської ради

Додаток1, Додаток2

Про організацію виявлення та оцінки радіаційної і хімічної обстановки в громаді

Додаток1, Додаток2, Додаток3, Додаток4

Про Державну надзвичайну  протиепізоотичну комісію при Яготинській міській раді

Додаток1, Додаток2

Про розгляд звернення Товариства з обмеженою відповідальністю «Систем ресурс ЛТД»

Про присвоєння самостійної поштової адреси частині житлового будинку, що розташований за адресою: пров. Сковороди, 21, м. Яготин та належить на праві власності громадянці Ломаковській С.В.

Про приєднання кімнати № 7 до квартири № 8 у будинку № 2 на вул. Черняховського в м. Яготині, які належать громадянину Осадчуку Андрію Івановичу та присвоєння новоутвореному об’єкту нерухомого майна самостійної поштової адреси

Про приєднання квартири № 1, яка знаходиться в житловому будинку № 35 на вул. Мирській до 53/100 частини житлового будинку за адресою: вул. Мирська, 35 в м. Яготині, що належать на праві власності громадянці Семі Ніні Михайлівні та присвоєння новоутвореному об’єкту нерухомого майна самостійної поштової адреси

Про переведення квартири № 1 у житловому будинку № 11-б на вулиці Привокзальній у м. Яготині, яка належить гр. Губерському Я.М. у індивідуальний житловий будинок та присвоєння окремої поштової адреси

Про переведення квартири № 2 в житловому будинку № 1 на вул. Кутовій в с. Фарбоване Київської області, яка належить на праві спільної часткової власності громадянам Рибас Л.П., Мацку С.П.

Про зміну поштової адреси земельних ділянок, зареєстрованих за адресою: вул. Кутова, 1/1, с. Фарбоване, Яготинський району, Київська область, що належать громадянці Рибас Л.П.

Про зміну поштової адреси земельної ділянки, зареєстрованої за адресою: вул. Поліська, 13, с. Добраничівка, Яготинський району, Київська область, що належить громадянину Петренку М.М.

Про зміну поштової адреси об’єктам нерухомого майна, що розташовані за адресою: вул. Нечуя-Левицького, 5, м. Яготин та належать на праві власності громадянці  Сукур Н.В.

Про надання дозволу громадянам на виготовлення проєктної документації та підключення до міських водопровідних мереж житлових будинків в м. Яготині

Про надання дозволу фізичній особі-підприємцю Ніколенко Олені Миколаївні на виготовлення проєктної документації та підключення до міських водопровідних мереж нежилого приміщення № 3 – магазину «Гурман», що знаходиться за адресою: вул. Вокзальна, 11, м. Яготин

Про надання дозволу громадянці Литовченко Наталії Борисівні на виготовлення проєктної документації та підключення до міських водопровідних мереж нежитлової будівлі – магазину «Насіння», що знаходиться за адресою: вул. Вокзальна, 11/3, м. Яготин

Про комісію Яготинської міської ради для розгляду з визначення напрямів та об’єктів, на які буде спрямовано субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних форм та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа у 2021 році

Додаток1, Додаток2

Про надання дозволу на вчинення правочину Мушенок В.В. та Мушенок Ю.Ю.

Про надання дозволу на вчинення правочину Мушенок В.В. та Мушенок Ю.Ю.

Про надання дозволу Прищепі В.В. на вчинення правочину

Про затвердження висновку про доцільність позбавлення О. батьківських прав відносно малолітньої доньки О.

Про зарахування на квартирний облік Гелеверу Каріну Несімовну

Про внесення змін до додатку 1, затвердженого рішенням виконавчого комітету Яготинської міської ради від 20.01.2021 № 01 «Про створення комісії  Яготинської міської  ради  зі  здійснення  контролю за станом благоустрою населених пунктів Яготинської міської територіальної громади».

Додаток.

Про надання дозволу громадянам на виготовлення проєктної документації та підключення до міських водопровідних мереж житлових будинків в м. Яготині.

Про надання дозволу розповсюджувачу зовнішньої реклами ТОВ «АТБ-МАРКЕТ» на розміщення зовнішньої реклами по вул. Вокзальна, 9 в м. Яготині.

Додаток.

Про надання дозволу розповсюджувачу зовнішньої реклами ТОВ «АТБ-МАРКЕТ» на розміщення зовнішньої реклами по вул. Вокзальна  в м. Яготині.

Додаток.

Про відмову у наданні дозволу розповсюджувачу зовнішньої реклами ТОВ «АТБ-МАРКЕТ» на розміщення зовнішньої реклами по вул. Київська в м. Яготині.

Додаток.

Про надання дозволу розповсюджувачу зовнішньої реклами ТОВ «АТБ-МАРКЕТ» на розміщення зовнішньої реклами по вул. Котляревського в м. Яготині.

Додаток.

Про надання дозволу розповсюджувачу зовнішньої реклами ТОВ «АТБ-МАРКЕТ» на розміщення зовнішньої реклами по вул. Шевченка в м. Яготині.

Додаток.

Про надання дозволу розповсюджувачу зовнішньої реклами Геті Н.В. на розміщення зовнішньої реклами по вул. Незалежності в м. Яготині.

Додаток.

Про надання дозволу розповсюджувачу зовнішньої реклами Купрію Ю.В. на розміщення зовнішньої реклами по вул. Шевченка  в м. Яготині.

Про надання дозволу на  проведення гастролей польсько-українського  цирку шапіто «Коломбіна».

Про затвердження висновку щодо визначення місця проживання малолітньої дитини М.

Про затвердження висновку про визначення місця проживання малолітньої дитини Ф.

Про розгляд заяви гр. України Пашетних Олександра Анатолійовича щодо надання згоди на призначення його опікуном гр. України П.

Про зарахування на квартирний облік П’яти Юрія Олександровича.

Про покладення обов’язків із вчинення нотаріальних дій на старост Яготинської міської ради.

На засідання у травні 2021 року

Про присвоєння самостійної поштової адреси частині житлового будинку, що розташований за адресою: вул. Шевченка, 2-а, м. Яготин та належить на праві власності громадянці Голодняк М.Г.

Про присвоєння самостійної поштової адреси частині житлового будинку, що розташований за адресою: вул. Шевченка, 2-а, м. Яготин та належить на праві власності громадянці Кулі Н.В.

Про присвоєння поштової адреси земельній ділянці № 94 (кадастровий номер: 3225510100:01:002:0032) площею 0,0911 га для ведення садівництва, яка розташована в садовому товаристві «Мрія» м. Яготина та належить на праві власності Кокоріну Павлу Дмитровичу.

Про зміну поштової адреси земельних ділянок, зареєстрованих за адресою: вул. Трудових резервів, 7, кв. 2, м. Яготин, що належать громадянці Любенко Ніні Миколаївні.

Про зміну поштової адреси земельних ділянок, зареєстрованих за адресою: вул. Трудових резервів, 7, кв. 1, м. Яготин, що належать громадянці Усенко Лідії Михайлівні.

Про зміну поштової адреси земельних ділянок, зареєстрованих за адресою: вул. Трудових резервів, 5, кв. 1, м. Яготин, що належать громадянці Хоменко Любові Прокопівні.

Про присвоєння самостійної поштової адреси частині житлового будинку, що розташований за адресою: пров. Сковороди, 21, м. Яготин та належить на праві власності громадянці Валько Ю.А.

Про зміну поштової адреси житлового будинку, що знаходиться за адресою: вул. Шкільна, 61, с. Жоравка, Яготинський р-н, Київська обл., який належить громадянину Коротуну П.Г.

Про переведення кімнат № 27 та № 28 у будинку № 2 на вул. Черняховського в м. Яготині, які належать громадянину Закусилу Анатолію Миколайовичу  у окрему квартиру та присвоєння їй самостійної поштової адреси.

Про зміну поштової адреси земельної ділянки, зареєстрованої за адресою: вул. Шевченка, 272, м. Яготин, що належить громадянину Шатцю В.О.

Про надання дозволу громадянам на виготовлення проєктної документації та підключення до міських водопровідних мереж житлових будинків в м. Яготині.

Про встановлення ТОВ «Яготин водопостачання» тарифів на послуги з централізованого водопостачання.

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради від 28.04.2021 № 45 «Про надання дозволу на вчинення правочину Крамаренко Ю.В.».

Про надання дозволу на вчинення правочину Шатцю В.О.

Про надання дозволу на вчинення правочину Грицюті А.А.

Про надання дозволу на вчинення правочину Пірковському І.І.

Про затвердження висновку про доцільність позбавлення К. батьківських прав відносно малолітньої доньки К.

Про надання дозволу на вчинення правочину Почеп А.Г.

Про надання дозволу на вчинення правочину Литовченко Н.Б.

Про надання дозволу на вчинення правочину Волобоєва Є.О.

Про забезпечення функціонування дитячого будинку сімейного типу родини Роговець на території Бориспільського району.

Про забезпечення функціонування дитячого будинку сімейного типу родини Фріц на території Бориспільського району.

Про комісію Яготинської міської ради для розгляду з визначення напрямів та об’єктів, на які буде спрямовано субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних форм та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Додаток1, Додаток2

Про затвердження висновку про доцільність позбавлення Д. батьківських прав відносно малолітнього сина Д. та встановлення опіки над дитиною.

Про  надання матеріальної допомоги.

Про надання дозволу фізичній особі-підприємцю Паламарчуку Сергію Юрійовичу на виготовлення проєктної документації на підключення до міських водопровідних мереж нежитлового приміщення – магазину-кафе, що знаходиться за адресою: вул. Вокзальна, 21, м. Яготин

На засідання у квітні 2021 року

1. Про роботу Комунального підприємства Яготинської міської ради  «Комунальник» за І квартал 2021 року.  

Додаток1

2. Про роботу Комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська житлово-експлуатаційна контора» за І квартал 2021 року.

Додаток1

3. Про роботу Комунального підприємства «Яготинське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» за І квартал 2021 року.

Додаток1Додаток2

4. Про роботу Комунального підприємства Яготинської міської ради «Міськсвітло» за І квартал 2021 року.

Додаток1

5. Про роботу Спеціалізованого комунального підприємства Яготинської міської ради «Ритуал» за І квартал 2021 року.

Додаток1

6. Про роботу Комунального підприємства теплових мереж Яготинської міської ради «Яготинтепломережа» за І квартал 2021 року.

Додаток1

7. Про роботу Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна міська лікарня» за І квартал 2021 року.

Додаток1

8. Про роботу Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги»  за І квартал 2021 року.

Додаток1

9. Про роботу Комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна аптека № 20» за І квартал 2021 року.

Додаток1

10. Про підготовку комунальних підприємств Яготинської міської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років.

Додаток1

11. Про затвердження проєктної документації «Капітальний ремонт бігових доріжок в межах земельної ділянки стадіону «Колос» Яготинської міської ради по вул. Незалежності, 85 в м. Яготин Київської області».

12. Про надання дозволу комунальному підприємству Яготинської міської ради «Комунальник» на проведення робіт по видаленню зелених насаджень в селі Засупоївка Бориспільського району Київської області.

13. Про надання дозволу комунальному підприємству Яготинської міської ради «Комунальник» на проведення робіт по видаленню зелених насаджень в селі Ничипорівка Бориспільського району Київської області.

14. Про надання дозволу комунальному підприємству Яготинської міської ради «Комунальник» на проведення робіт по видаленню зелених насаджень в селі Панфили Бориспільського району Київської області.

15. Про надання дозволу комунальному підприємству Яготинської міської ради «Комунальник» на проведення робіт по видаленню зелених насаджень в селі Сотниківка Бориспільського району Київської області.

16. Про зміну статусу квартири та присвоєння нової поштової адреси об’єктам нерухомого майна, які розташовані за адресою: вул. Трудових резервів, 9 в м. Яготині та належать на праві власності громадянину Головатому Валерію Петровичу.

17. Про зміну статусу квартири та присвоєння нової поштової адреси об’єктам нерухомого майна, які розташовані за адресою: вул. Трудових резервів, 9 в м. Яготині та належать на праві власності громадянину Ситнікову Олександру Пантелійовичу.

18. Про надання дозволу громадянам на виготовлення проєктної документації та підключення до міських водопровідних мереж житлових будинків в м. Яготині.

19. Про внесення змін до комісії з питань захисту прав дитини Яготинської міської ради.

Додаток1Додаток2

20. Про надання дозволу на вчинення правочину Бебех В.Л.

21. Про надання статусу дитини-сироти Піцик Валерії Олегівні та встановлення опіки над нею.

22. Про надання статусу дитини-сироти Покріпу Владиславу В’ячеславовичу та встановлення опіки над ним.

23. Про надання статусу дитини-сироти Покріпу Максиму В’ячеславовичу та встановлення опіки над ним.

На засідання у квітні 2021 року

Про затвердження нового складу постійно діючої комісії з розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води.

Додаток1.

Про  надання матеріальної допомоги.

Про надання дозволу громадянці Ситник Лілії Іванівні на виготовлення проектної документації та підключення до міських водопровідних мереж земельної ділянки за адресою: вул. Вокзальна, 50 в м. Яготині.

Про надання дозволу громадянам на виготовлення проєктної документації та підключення до міських водопровідних мереж житлових будинків в м. Яготині.

Про надання дозволу комунальному підприємству Яготинської міської ради «Комунальник» на проведення робіт по видаленню зелених насаджень в селі Жоравка Бориспільського району Київської області.

Про присвоєння самостійної поштової адреси ½ частці житлового будинку за адресою: вул. Трудових резервів, 7 в м. Яготині, яка належить громадянці Любенко Ніні Миколаївні.

Про присвоєння самостійної поштової адреси частині житлового будинку, що розташований за адресою: вул. Толбухіна, 2,  м. Яготин, Київська область та належить на праві власності громадянину Матушку Віталію Олександровичу.

Про присвоєння самостійної поштової адреси частині житлового будинку та земельній ділянці (кадастровий номер: 3225510100:09:020:0021) площею 0,0509 га, які належать на праві спільної часткової власності громадянам Сірошу О.В. та Ніколаєнку С.О.

Про присвоєння самостійної поштової адреси ½ частці житлового будинку за адресою: вул. Трудових резервів, 7 в м. Яготині, яка належить громадянці Усенко Лідії Михайлівна.

Про присвоєння самостійної поштової адреси ½ частці житлового будинку за адресою: вул. Трудових резервів, 5 в м. Яготині, яка належить громадянці Хоменко Любові Прокопівні.

Про присвоєння самостійної поштової адреси частині житлового будинку, що розташований за адресою: вул. Ціолковського, 48,  м. Яготин, Київська область та належить на праві власності громадянці Яловничій Валентині Миколаївні.

Про присвоєння поштової адреси об’єкту будівництва.

Про присвоєння самостійної поштової адреси частині житлового будинку, що розташований за адресою: вул. Ціолковського, 48,  м. Яготин, Київська область та належить на праві власності громадянці Кареліну Валерію Миколайовичу.

Про присвоєння самостійної поштової адреси частині житлового будинку,  яка належить на праві власності громадянці Ключак Любові Віталіївні, що зареєстрований за адресою: вул. Зарічанська, 114, с. Червоне Заріччя, Яготинський район, Київська область.

Про присвоєння самостійної поштової адреси частині житлового будинку, що зареєстрований за адресою: вул. Зарічанська, 114, с. Червоне Заріччя, Яготинський район, Київська область, яка належить на праві власності громадянці Кожушко Тамарі Віталіївні.

Про присвоєння самостійної поштової адреси частині житлового будинку, що розташований за адресою: вул. Толбухіна, 2,  м. Яготин, Київська область та належить на праві власності громадянину Хрущу Анатолію Івановичу.

Про надання дозволу на вчинення правочину.

Про надання дозволу на укладення та підписання договору отримання орендної плати за земельні ділянки.

Про розгляд заяви гр. України Вознюк Ірини Володимирівни щодо надання згоди на призначення її опікуном гр. України Вознюка Юрія Федоровича.

Про зарахування на квартирний облік Ященка Євгена Анатолійовича.

Про зарахування на квартирний облік Ященка Сергія Анатолійовича.

Про зарахування на квартирний облік Ященка Юрія Анатолійовича.

Про надання дозволу на вчинення правочину.

Про надання статусу дитини - сироти Литовченку Богдану Вікторовичу.

Про надання статусу дитини - сироти Литовченку Денису Вікторовичу.

Про надання статусу дитини - сироти Литовченко Наталії Вікторівні.

Про надання дозволу на вчинення правочинів.

Про впорядкування поштової адреси об’єктів нерухомого майна, які належать громадянину Кузьміну В.Б.

Про зміну поштової адреси житлового будинку та земельних ділянок, що знаходяться за адресою: Київська обл., Яготинський р-н, с. Капустинці, вул. Миру, 72, які належать громадянину Мольчицю А.А.

Про надання дозволу на вчинення правочину.

Про надання дозволу на вчинення правочину.

На засідання у лютому 2021 року

Про визначення комунального підприємства Яготинської міської ради «Комунальник» і спеціалізованого комунального підприємства Яготинської міської ради «Ритуал» підприємствами, на яких можуть відбувати покарання особи, засуджені до громадських робіт та порушники, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт. 

Додаток

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради від 20.03.2020 № 46 «Про визначення відновної вартості зелених насаджень для міста Яготина».

Про внесення змін до додатку рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради від 20.01.2021 № 01 «Про створення комісії  Яготинської міської  ради  зі  здійснення  контролю за станом благоустрою населених пунктів Яготинської міської територіальної громади».

Про покладання обов’язків за ведення  військового  обліку призовників і військовозобов’язаних та бронювання військовозобов’язаних у старостинських округах  Яготинської міської ради.

Про зміну статусу квартир № 1 та № 2 в житловому будинку на вул. Переяслівській, 19 в м. Яготині та присвоєння нової поштової адреси об’єкту нерухомого майна.

Про зміну поштової адреси житловому будинку на пров. Котляревського, 3 в м. Яготині, який належить громадянину Могилевцю М.А.

Про присвоєння самостійної поштової адреси частині житлового будинку, що розташований за адресою: пров. Лесі Українки, 1, с. Ничипорівка, Бориспільський район, Київська область та належить громадянину Ушакову А.М.

Про присвоєння самостійної поштової адреси частині житлового будинку, що розташований за адресою: пров. Лесі Українки, 1, с. Ничипорівка, Бориспільський район, Київська область та належить громадянину Ушакову В.М.

Про зміну поштової адреси земельної ділянки (кадастровий номер: 3225581201:02:004:0020) площею 0,25 га, що зареєстрована за адресою: Київська обл., Яготинський р-н, с. Годунівка, вул. Кравченка, 84, яка належать на праві власності громадянину Кравченку М.П.

Про зміну статусу квартири № 2 в житловому будинку на вул. Київська, 2 в м. Яготині та присвоєння нової поштової адреси об’єкту нерухомого майна.

Про зміну поштової адреси об’єкту нерухомого майна – громадському будинку (магазин) на вул. Незалежності, 22 в м. Яготині.

Про надання дозволу громадянам на виготовлення проектної документації та підключення до міських водопровідних мереж житлових будинків в м. Яготині.

Про створення комісії з питань захисту прав дитини Яготинської міської ради.

Додаток1. Додаток2.

Про комісію з розгляду заяв громадян про звільнення від плати за надані соціальні послуги у відділенні соціальної допомоги вдома та відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання  Яготинського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Додаток1. Додаток2.

Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, Єгорову Кирилу Ігоровичу.

Про надання дозволу на вчинення правочинів.

Про затвердження висновку про доцільність усиновлення та відповідність його інтересам дитини.

Про  надання матеріальної  допомоги.

На засідання у січні 2021 року

Про присвоєння самостійної поштової адреси частині житлового будинку на вул. Винниченка, 16 в м. Яготині, що належать на праві власності громадянину Кравченку І.Ю.

Про присвоєння самостійної поштової адреси частині житлового будинку та земельній ділянці площею 0,0435 га на вул. Мономаха, 58 в м. Яготині, що належать на праві власності громадянину Куді М.П.

Про надання дозволу громадянам на виготовлення проектної документації та підключення до міських водопровідних мереж житлових будинків в м. Яготині


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора