Пошук

Жителі Київщини можуть змінити постачальника газу в онлайні за 15 хвилин

Дата: 27.01.2021 08:58
Кількість переглядів: 412

Жителі Київщини мають можливість змінити постачальника газу на більш вигідного в дистанційному режимі. Процедура займає орієнтовно 15 хвилин.

Зміна постачальника газу не вимагає перепідключення мереж або інших технічних рішень. Навпаки, зробити це можна в дистанційному форматі через «Приват-24» або кабінет споживача газу.

Разом із цим Уряд інформує, що серед усіх постачальників наразі одну з найбільш вигідних пропозицій має державний Нафтогаз. До такого висновку дійшли після аналізу ринку газу в Україні.

Відтак Нафтогаз пропонує кінцеву вартість газу з ПДВ, транспортуванням і розподілом у середньому на кілька гривень нижче, ніж у інших газзбутів. До того ж він дозволяє споживачам обрати річний план постачання газу і зафіксувати ціну на увесь сезон саме тоді, коли діють найнижчі тарифи.

При цьому в Кабміні зазначають: якщо газзбути перешкоджають людині в праві змінити постачальника, такі випадки мають розслідуватися правоохоронними органами та Антимонопольним комітетом, а також ретельно перевірятися місцевою владою.

Нагадаємо: Уряд запропонував тимчасово встановити ціну на газ 6,99 грн за метр кубічний для всіх побутових споживачів. 

Повідомляє пресслужба Київської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора