Яготинська міська рада інформує

Дата: 27.01.2021 12:38
Кількість переглядів: 2216

Фото без описуВід початку 2021 року на водних об'єктах України загинула 41 людина. На жаль, ця гірка статистика не оминула і Яготинську міську територіальну громаду.

Так, 25 січня в акваторії річки Малий  Супій зник чоловік, який відправився на зимову риболовлю.

За попередніми даними, зі слів дружини, 25 січня о 04:00 чоловік поїхав  на рибалку та до вечора не повернувся.

До рятувальних робіт було залучено понад 40 людей та 4 одиниці техніки. Яготинська міська рада дякує кожному рятувальнику та небайдужості громадян, які допомагали в пошуках: фахівцям водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення м. Біла Церква та водолазного відділення Київської обласної державної адміністрації, працівникам Яготинського районного сектору ГУ ДСНС України у Київській області, членам громадських організацій «Від Родини До Родини», «Право та захист» та кожній людині, яка долучилась до пошуків зниклого.

За результатами пошуку авто чоловіка знайшлося в селі Дзюбівка, нажаль телефон не відповідав. За допомогою квадрокоптеру на кризі, в акваторії річки Малий  Супій між селами Дзюбівка та Черкасівка, було виявлено особисті речі рибалки та почали працювати фахівці водолазної групи: водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення м. Біла Церква та водолазне відділення Київської обласної державної адміністрації.

На жаль, вихід на кригу обернувся трагедією. Близько 11 години, 27 січня 2021 року, зниклого чоловіка знайшли за 1 км від місця, де було виявлено особисті речі рибалки.

Яготинська міська рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого чоловіка - Лимара Олега Миколайовича, 29.09.1961 р.н. Нехай з Богом спочиває та буде йому Царство Небесне... Яготинська міська територіальна громада розділяє біль Вашої утрати...

Шановні громадяни! Не нехтуйте застереженнями фахівців Служби порятунку, адже виходячи на підступний лід ви наражаєте себе на велику небезпеку загинути в крижаній воді. Крім того, варто чітко знати, як поводитись, якщо раптом провалився під кригу, або став свідком нещасного випадку з іншою людиною. Та особливо небезпечно допускати дітей на лід – про це повинні пам’ятати усі батьки.

Пам’ятайте та дотримуйтесь застережень надзвичайників, адже зневажання може обернутись трагедією!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора