Оголошено конкурс!

Дата: 28.01.2021 09:17
Кількість переглядів: 508

Фото без описуЯготинська міська рада оголошує конкурс на заміщення  вакантних  посад    спеціаліста І категорії відділу з питань містобудування та архітектури апарату Яготинської міської ради, спеціаліста І категорії відділу бухгалтерського обліку та звітності апарату Яготинської міської ради, головного спеціаліста загального  відділу апарату Яготинської міської ради.

До участі у конкурсі допускаються громадяни України, які вільно володіють державною мовою, мають повну вищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра, стаж роботи   за фахом у органах місцевого самоврядування або державній службі не менше 1 року стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років, володіють основами діловодства, мають базові навички роботи з персональним комп’ютером.

Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам та виявили бажання взяти участь у конкурсі, складають у письмовій формі іспит на знання Конституції України, нормативних документів, що стосуються  служби в органах місцевого самоврядування, а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень відділів.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до міської ради такі документи:  заяву про участь у конкурсі; заповнену особову картку з відповідними додатками; заповнену на офіційному веб-сайті НАЗК декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2020 рік за формою, що визначається НАЗК; копію документа, який посвідчує особу; копію документа про освіту; копію військового квитка (у разі наявності); 1 фотокартку розміром 3х4 см.

Документи для участі в конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів з дня публікації оголошення про проведення конкурсу за адресою: м. Яготин, вул. Незалежності, 67, каб. 14.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці, переліку  питань  для  складання іспиту  тощо   надається керуючим справами виконавчого   комітету   міської   ради  за   тел. 5-53-58  або під час особистого прийому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора