Шановні керівники підприємств, установ, організацій, закладів освіти, охорони здоров’я та культури, фізичні особи-підприємці, власники торгових закладів

Дата: 28.01.2021 13:37
Кількість переглядів: 426

Фото без описуПогодні умови сьогодні створюють низку незручностей для кожного мешканця нашого міста. Комунальні служби працюють безперестанно, аби максимально розчистити дороги і тротуари від снігу.

На виконання Правил благоустрою та утримання територій м. Яготина, з метою підтримання у належному санітарному стані власної і прилеглої територій, та у зв’язку з відповідними погодними умовами зимового періоду нагадуємо Вам, шановні керівники, про необхідність вчасного проведення протиожеледних заходів, зокрема, вчасного розчищення територій від снігу.

Додатково нагадуємо, що керівники несуть персональну відповідальність за стан очистки територій від снігу та наслідків негоди.

Об’їзд території міста щодо стану його благоустрою буде проводитись працівниками Яготинської міської ради протягом дня.

Яготин – це наш спільний дім і лише спільний зусиллями ми подолаємо наслідки негоди та повернемо життєдіяльність міста у звичний режим. Будьте свідомими і пам'ятайте, що благоустрій міста залежить від кожного з нас!

Щиро сподіваємось на ваше порозуміння!

Яготинська міська рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора