Чий сніг біля магазину?

Дата: 30.01.2021 15:15
Кількість переглядів: 765

Фото без описуПри сні­го­па­дах і оже­ле­ди­ці суб’єкти підприємницької діяльності зобов'язані біля своїх торгових закладів на прилеглих територіях проводити при­би­рання: звіль­ня­ти тро­ту­ари, схо­ди до закладів торгівлі  від сні­гу, льоду та по­си­па­ти їх піс­ком, сво­єчас­но очи­ща­ти да­хи та кар­ни­зи від льоду та бурульок із за­без­пе­чен­ням за­хо­дів без­пе­ки для пішоходів та покупців.

З метою проведення контролю дотримання Правил благоустрою та утримання територій у м. Яготин, 30 січня 2021 року працівниками сектору торгівлі, підтримки підприємництва та реклами апарату міської ради  здійснено черговий об’їзд торгових закладів, закладів харчування та побутового обслуговування на території Яготинської територіальної громади.

На жаль, при  об’їзді встановлено, безвідповідальність деяких власників, орендарів торгових закладів щодо важливості дотримання встановлених вимог. А ще завидну безвідповідальність демонструють власники торговельних закладів, біля яких розміщено стоянки. Вони чекають, поки комунальні служби все зроблять за них. В Європі, на яку більшість із нас рівняється, кожен відповідає за закріплену територію, її благоустрій, а не чекає манни з неба.

Шановні підприємці, орендарі, власники кафе, ресторанів, супермаркетів, магазинів, малих архітектурних форм, торгових центрів та інших торгівельних точок Яготинської територіальної громади!

Ще раз вам нагадуємо та звертаємося до вас з проханням на період несприятливий погодних умов провести розчищення снігу та посипки протиожеледною сумішшю східців, тротуарів та прилеглих територій  до ваших приміщень. Просимо не бути байдужими, не нарікати і не чекати доки «хтось» біля вашого порогу прибере сніг. Будьте відповідальними, та перш за все потурбуйтесь про безпеку, здоров’я та життя,  комфортні умови своїх покупців.

 

З повагою

Сектор торгівлі, підтримки підприємництва та реклами

апарату міської ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора