Щотижнева апаратна нарада

Дата: 01.02.2021 14:25
Кількість переглядів: 445

Фото без описуПід головуванням міського голови Наталії Дзюби 01 лютого відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій керівники комунальних підприємств підсумували роботу за попередній тиждень та обговорили плани на поточний.   

Начальник КП «Комунальник» А.Стріха доповів, що підприємство працює в посиленому режимі. Техніка для розчищення вулиць справна і сьогодні продовжуються роботи з розчищення доріг, тротуарів та зупинок громадського транспорту від снігу.

Начальник КП «Міськсвітло» В. Білаш поінформував, що в с. Супоївка освітлюють вулиці 208 енергозберігаючих ліхтарів, витрати за місяць складають 5 тис. 600 грн. Натомість, у с. Панфили освітлюють вулиці 30 енерговитратних ліхтарів вуличного освітлення (витрати по них за місяць становлять 11 тис. 500 грн.). Ці ліхтарі потребують термінової заміни на енергозберігаючі, на сьогодні замінено 15 ліхтарів вуличного освітлення, роботи в цьому напрямку продовжуються. 

Начальник КП «Яготинське ВУ ВКГ» М.Дзюба зазначив, що підприємство працює в звичайному режимі, проводяться поточні роботи щодо усунення пошкоджень та ремонту обладнань, які виникають під час експлуатації.

Також працюють в штатному режимі й інші комунальні підприємства.

По завершенню апаратної наради Наталія Миколаївна надала ряд доручень начальникам відділів апарату міської ради та комунальним службам щодо вирішення оперативних питань життєдіяльності району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора