Апаратна нарада працівників структурних підрозділів Яготинської міської ради

Дата: 08.02.2021 16:27
Кількість переглядів: 301

Фото без описуПід головуванням міського голови Наталії Дзюби 08 лютого відбулася апаратна нарада з начальниками відділів, керівниками структурних підрозділів міської ради, директорами шкіл, завідуючими дитячими навчальними закладами.

На початку наради керівники прозвітували про свою роботу за січень 2021 року та обговорили плани на поточний тиждень.

Наталія Миколаївна акцентувала увагу на важливості дотримання температурного режиму в закладах освіти, культури, охорони здоров’я та організації якісного раціонального, повноцінного харчування дітей в навчальних закладах громади.

Крім того,  питання щодо усунення порушень вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки у навчальних закладах територіальної громади, оскільки пожежна безпека школярів не менш важлива, аніж питання харчування, санітарних, технічних та інших умов навчання.

Також було обговорено актуальні питання життя громади, що стосувалися соціальної сфери, медицини, культури, освіти, економіки, які профільними заступниками та міським головою було взято під особистий контроль для відпрацювання в межах своїх повноважень та подальшого їх вирішення.

У зв’язку з погіршенням погодних умов, міський голова звернулася до присутніх керівників вчасно  проводити протиожеледні  заходи, зокрема, розчистку території від снігу і накриження, посипання пісчаною сумішшю.

По завершенню апаратної наради Наталія Миколаївна надала ряд доручень начальникам відділів апарату міської ради та керівникам структурних підрозділів міської ради щодо вирішення оперативних питань життєдіяльності району.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора