Здійснено об'їзд території міста

Дата: 09.02.2021 11:58
Кількість переглядів: 853

Фото без опису09 лютого міський голова Наталія Дзюба провела об’їзд Яготинської міської територіальної громади з питання розчищення від снігу. 

Слід зауважити, що комунальні підприємства розпочали свою роботу вночі та продовжують працювати в посиленому режимі аби максимально провести розчистку. До роботи залучено всю наявну снігоприбиральну техніку.

В зв’язку із погіршеними погодніми умовами, просимо мешканців  Яготинщини із розумінням та повагою віднестись до роботи наших комунальників. Як ви могли спостерігати ранком, працівники фізично не встигають розчистити повністю від снігу тротуари та зупинки громадського транспорту, поки розчищається одна територія, іншу, нажаль, засипає снігом.

Підсумовуючи результати об’їзду, хочемо подякувати керівникам підприємств, приватним підприємцям, всім небайдужим громадянам, які допомагають боротися із стихією.

Також щиро дякуємо і приватним підприємцям, керівникам сільськогосподарських підприємств, фермерам, які працюють на територіях старостинських округів, за вашу вагому підтримку в розчищенні доріг у населених пуктах нашої територіальної громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора