На засідання 25 лютого 2021 року /6 сесія/

Дата: 10.02.2021 09:53
Кількість переглядів: 824

VIII скликання

1. Про направлення вільних залишків загального фонду  бюджету Яготинської міської територіальної громади.

Додаток

2. Про направлення вільних залишків спеціального фонду міського бюджету Яготинської міської територіальної громади.

Додаток

3. Про внесення змін до рішення Яготинської міської ради від 24.12.2020 № 60-03-VIII «Про бюджет Яготинської міської територіальної громади на 2021 рік».

Додаток2. Додаток3. Додаток6. Додаток7.

4. Про затвердження порядку відрахування до  бюджету Яготинської міської територіальної громади частини чистого прибутку (доходу) господарськими організаціями, які належать до комунальної власності Яготинської міської територіальної громади.

5. Про співфінансування термомодернізації будівлі опорного загальноосвітнього навчального закладу «Жоравський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ  ступенів – дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)» за адресою: с. Жоравка, вул. Шкільна, 5 Бориспільського району Київської області.

6. Про співфінансування капітального ремонту щодо покращення енергоефективності будівлі Яготинського НВК «Спеціалізована школа – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 за адресою: м. Яготин вул. Богдана Хмельницького,1 Київської області.

7. Про розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету на депозитному рахунку в установі банку.

Додаток1Додаток2.

8. Про проведення конкурсу з визначення установи банку для  розміщення тимчасово вільних коштів бюджету Яготинської міської територіальної громади на депозитному рахунку в установі банку.

Додаток

9. Про організацію харчування дітей у закладах дошкільної та загальної середньої освіти комунальної власності Яготинської міської ради у 2021 році.

Додаток1.

10. Про визначення комунальних підприємств Яготинської міської ради  «Комунальник» та «Ритуал» підприємствами, на яких порушники будуть виконувати суспільно корисні оплачувані роботи, їх види та перелік об’єктів на 2021 рік.

Додаток1Додаток2Додаток3.

11. Про внесення змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо юридичної особи Кулябівський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) «Веселка».

Додаток

12. Про внесення змін до додатку 2 рішення від 21.01.2021 № 154-05-VIIІ.

13. Про перенесення існуючого нерегульованого пішохідного переходу з км 39+338 на км 39+370 автодороги Т-25-41 Новий Биків-Згурівка-Яготин, яка в місті Яготині співпадає з вулицею Незалежності.

14. Про створення Ради підприємців і роботодавців Яготинської міської ради.

Додаток1Додаток2.

15. Про затвердження Програми соціального захисту окремих категорій населення Яготинської міської територіальної громади на 2021 рік (зі змінами) в новій редакції.

Додаток

16. Про затвердження положення про відділ з питань праці та соціального захисту населення апарату Яготинської міської ради (зі змінами) в новій редакції.

Додаток

17. Про внесення змін до рішення від 21.01.2021 № 156-05-VIII «Про внесення змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо комунального підприємства «Яготинська центральна районна аптека № 20».

Додаток

18. Про визначення балансоутримувачем майна – відділ культури та туризму Яготинської міської ради.

Додаток

19. Про визначення балансоутримувачем майна – відділ освіти Яготинської міської ради.

Додаток

20. Про визначення балансоутримувачем майна – Комунальне некомерційне підприємство Яготинської міської ради «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги».

Додаток

21. Про визначення балансоутримувачем майна – Комунальне некомерційне підприємство Яготинської міської ради «Яготинська центральна міська лікарня».

Додаток

22. Про визначення балансоутримувачем майна – Яготинський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Додаток

23. Про визначення балансоутримувачем майна – КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ЯГОТИНТЕПЛОМЕРЕЖА».

Додаток

24. Про визначення балансоутримувачем майна – КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО  ЯГОТИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «КОМУНАЛЬНИК».

Додаток

25. Про визначення балансоутримувачем майна – Служби у справах дітей та сім’ї Яготинської міської ради.

Додаток

26. Про визначення балансоутримувачем майна – КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЯГОТИНСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА № 20».

Додаток

27. Про утворення тимчасової контрольної комісії з питань перевірки законності використання земель сільськогосподарського призначення на території Яготинської територіальної громади.

28. Про прийняття майна Бориспільської районної ради у власність територіальної громади Яготинської міської ради.

Додаток

29. Про затвердження Комплексної програми профілактики злочинності, зміцнення правопорядку, охорони прав і свобод громадян на території Яготинської міської територіальної громади на 2021-2022 роки.

Додаток

30. Про затвердження Програми профілактики та протидії злочинності на території Яготинської міської територіальної громади «Безпечна громада» на 2021-2023 роки.

Додаток

31. Про введення в дію скорегованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення.

Додаток

32.  Про введення в дію печатки відділу з питань містобудування та архітектури.

Додаток

33. Про комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Яготинської міської ради.

Додаток1Додаток2.

34. Про створення управління (центру) надання адміністративних послуг Яготинської міської ради.

Додаток1Додаток2Додаток3Додаток4Додаток5Додаток6Додаток7Додаток8Додаток9.

35. Про внесення змін до рішення Яготинської міської ради від 17.03.2016 року № 219-05-VІІ «Про здійснення повноважень суб’єкта державної реєстрації прав».

36. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Яготинської міської ради.

Додаток

37. Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади директора та педагогічних працівників Яготинського центру професійного розвитку педагогічних працівників Яготинської міської ради.

Додаток

38. Про затвердження положення про проведення конкурсу на зайняття посад директора та педагогічних працівників інклюзивно-ресурсного центру Яготинської міської ради.

Додаток

39. Про затвердження положення про Громадську раду Яготинської міської ради.

Додаток1Додаток2.

40. Про внесення змін до рішення від 26.11.2020 № 07-01-VІІІ «Про затвердження структури та загальної чисельності працівників апарату та виконавчих органів Яготинської міської ради».

41. Про внесення змін до статуту Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна міська лікарня».

Додаток

42. Про затвердження Яготинської цільової Програма «Цукровий і нецукровий діабет» на 2021 рік.

Додаток


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора