Щотижнева апаратна нарада

Дата: 15.02.2021 10:46
Кількість переглядів: 360

Фото без описуПід головуванням міського голови Наталії Дзюби 15 лютого відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій керівники комунальних підприємств підсумували роботу за попередній тиждень та обговорили плани на поточний. 

Начальник КП «Яготинська ЖЕК» О.Білаш поінформував, що підприємство працювало в посиленому режимі. Для ліквідації поривів каналізації було здійснено 12 виїздів.

Керівник КП «Яготинське ВУ ВКГ» М.Дзюба доповів, що по вул. Сірка, стався порив дворового водопроводу. На даний час проводяться роботи по усуненню пошкоджень.

Керівник стадіону «Колос» В.Сапронайтіс повідомив, що цього тижня відкрився льодовий каток поблизу стадіону «Колос», який підготували працівники спільно з мешканцями  м. Яготина. Льодова арена вже готова до експлуатації, на ній пройшли тестові випробування і любителі ковзанярства мають можливість активно та з користю проводити вільне дозвілля.

Начальник КП «Комунальник» А.Стріха зазначив, що підприємство працювало в посиленому режимі і тільки завдяки злагодженій роботі усіх служб ускладнення погодних умов не вплинуло на життєдіяльність громади.

По завершенню апаратної наради Наталія Миколаївна надала ряд доручень начальникам відділів апарату міської ради та комунальним службам щодо вирішення оперативних питань життєдіяльності району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора