Пошук

Міжнародний день дарування книг та  День закоханих, для працівників Яготинської центральної бібліотеки для дорослих - продовжується

Дата: 16.02.2021 07:34
Кількість переглядів: 521

15 лютого до Яготинської центральної бібліотеки завітала місцева поетеса, а тепер і письменниця Лариса Зеленська  зі своїм першим романом у двох книгах «Жаворонок», який  вийшов  у видавництві «Кондор» якраз до Дня закоханих.   

Ідея написання роману з`явилася ще під час роботи авторки у Музеї «Флігель Тараса Шевченка». Не кожному вдалося б знайти спільне  між двома талановитими людьми - класиком Т.Шевченком і сучасною зіркою О.Винником, а Ларисі Іванівні це вдалося…  

Головною темою нової книги є кохання, а надихнула авторку на написання роману саме творчість співака Олега Винника. 

Важливо не лише знайти любов, головне зберегти її. Вона багата спадкоємиця, він – раб своїх панів. Головні герої роману, не дивлячись на  величезну соціальну прірву, покохали один одного настільки сильно, що готові знехтувати всіма умовностями суспільства і піддати себе важким випробуванням.

Авторка, найближчим часом, презентує свій перший роман у двох книгах «Жаворонок» в центральній та міській бібліотеках м.Яготина.

За інформацією Яготинської ЦБС



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора