Пошук

Про скликання чергової шостої сесії Яготинської міської ради восьмого скликання

Дата: 16.02.2021 15:34
Кількість переглядів: 1260

Відповідно до розпорядження Яготинської міської ради від 12.02.2021 № 21 "Про скликання чергової шостої сесії Яготинської міської ради восьмого скликання" 25 лютого 2021 року об 11:00 годині в залі Яготинської міської ради відбудеться засідання 6-ї сесії Яготинської міської ради восьмого скликання.

На розгляд сесії міської ради винесено питання:

1. Про направлення вільних залишків загального фонду міського бюджету м. Яготина.

2. Про направлення вільних залишків спеціального фонду міського бюджету м. Яготина.

3. Про внесення змін до рішення Яготинської міської ради від 24.12.2020 № 60-03-VIII «Про бюджет Яготинської міської територіальної громади на 2021 рік».

4. Про затвердження порядку відрахування до міського бюджету частини чистого прибутку (доходу) господарськими організаціями, які належать до комунальної власності міста Яготина.

5. Про співфінансування термомодернізації будівлі опорного загальноосвітнього навчального закладу «Жоравський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ  ступенів – дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)» за адресою: с. Жоравка, вул. Шкільна, 5 Бориспільського району Київської області.

6. Про співфінансування капітального ремонту щодо покращення енергоефективності будівлі Яготинського НВК «Спеціалізована школа – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 за адресою: м. Яготин вул. Богдана Хмельницького,1 Київської області.

7. Про розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету на депозитному рахунку в установі банку.

8. Про проведення конкурсу з визначення установи банку для  розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету на депозитному рахунку в установі банку.

9. Про організацію харчування дітей у закладах дошкільної та загальної середньої освіти комунальної власності Яготинської міської ради у 2021 році.

10. Про визначення комунальних підприємств Яготинської міської ради  «Комунальник» та «Ритуал» підприємствами, на яких порушники будуть виконувати суспільно корисні оплачувані роботи, їх види та перелік об’єктів на 2021 рік.

11. Про внесення змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо юридичної особи Кулябівський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) «Веселка».

12. Про внесення змін до додатку 2 рішення від 21.01.2021 № 154-05-VIIІ.

13. Про перенесення існуючого нерегульованого пішохідного переходу з км 39+338 на км 39+370 автодороги Т-25-41 Новий Биків-Згурівка-Яготин, яка в місті Яготині співпадає з вулицею Незалежності.

14. Про створення Ради підприємців і роботодавців Яготинської міської ради.

15. Про затвердження Програми соціального захисту окремих категорій населення Яготинської міської територіальної громади на 2021 рік (зі змінами) в новій редакції.

16. Про затвердження положення про відділ з питань праці та соціального захисту населення апарату Яготинської міської ради (зі змінами) в новій редакції.

17. Про внесення змін до рішення від 21.01.2021 № 156-05-VIII «Про внесення змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо комунального підприємства «Яготинська центральна районна аптека № 20».

18. Про визначення балансоутримувачем майна – відділ культури та туризму Яготинської міської ради.

19. Про визначення балансоутримувачем майна – відділ освіти Яготинської міської ради.

20. Про визначення балансоутримувачем майна – Комунальне некомерційне підприємство Яготинської міської ради «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги».

21. Про визначення балансоутримувачем майна – Комунальне некомерційне підприємство Яготинської міської ради «Яготинська центральна міська лікарня».

22. Про визначення балансоутримувачем майна – Яготинський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

23. Про визначення балансоутримувачем майна – КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ЯГОТИНТЕПЛОМЕРЕЖА».

24. Про визначення балансоутримувачем майна – КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО  ЯГОТИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «КОМУНАЛЬНИК».

25. Про визначення балансоутримувачем майна – Служби у справах дітей та сім’ї Яготинської міської ради.

26. Про визначення балансоутримувачем майна – КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЯГОТИНСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА № 20».

27. Про утворення тимчасової контрольної комісії з питань перевірки законності використання земель сільськогосподарського призначення на території Яготинської територіальної громади.

28. Про прийняття майна Бориспільської районної ради у власність територіальної громади Яготинської міської ради.

29. Про затвердження Комплексної програми профілактики злочинності, зміцнення правопорядку, охорони прав і свобод громадян на території Яготинської міської територіальної громади на 2021-2022 роки.

30. Про затвердження Програми профілактики та протидії злочинності на території Яготинської міської територіальної громади «Безпечна громада» на 2021-2023 роки.

31. Про введення в дію скорегованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення.

32. Про введення в дію печатки відділу з питань містобудування та архітектури.

33. Про комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Яготинської міської ради.

34. Про створення управління (центру) надання адміністративних послуг Яготинської міської ради.

35. Про внесення змін до рішення Яготинської міської ради від 17.03.2016 року № 219-05-VІІ «Про здійснення повноважень суб’єкта державної реєстрації прав».

36. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Яготинської міської ради.

37. Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади директора та педагогічних працівників Яготинського центру професійного розвитку педагогічних працівників Яготинської міської ради.

38. Про затвердження положення про проведення конкурсу на зайняття посад директора та педагогічних працівників інклюзивно-ресурсного центру Яготинської міської ради.

39. Про Громадську раду при Яготинській міській раді.

40. Про внесення змін до рішення від 26.11.2020 № 07-01-VІІІ «Про затвердження структури та загальної чисельності працівників апарату та виконавчих органів Яготинської міської ради».

41. Про внесення змін до статуту Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна міська лікарня».

42. Про затвердження Яготинської цільової Програми "Цукровий і нецукровий діабет" на 2021 рік.

Земельні питання.

Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора