Вони захищали Україну

Дата: 19.02.2021 11:16
Кількість переглядів: 486

Фото без опису20 лютого 2014-го року стало переломною датою надії на краще для всього українського народу… надії, яка супроводжує нас всюди, адже кожний з нас завжди сподівається на краще.

Ми завжди згадуємо події, що відбулися того холодного листопада 2013 року – лютого 2014 року, події національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави - подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності захищаючи ідеали демократії та відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє нашої України.

Давайте згадаємо та віддамо шану тим, хто "положив серце й душу за нашу свободу". А ще, давайте вшануємо тих батьків, які ніколи не дочекаються сина; ту дружину, яка ніколи більше не зможе обійняти свого чоловіка; ту дитину, яка вже ніколи не побачить батьківської посмішки, адже життя людини є безцінним, душа – безсмертна, а пам’ять про Героя – ВІЧНА.

Яготинський край також поніс невимовні втрати на Сході України, ці мужні сини назавжди залишаються в наших серцях: Трушин Євген Миколайович (1982-2014), Ляпін Юрій Олегович (1995-2014), Ткаченко Вадим Володимирович (1984-2015), Харитонкін Олег Володимирович (1985-2015), Домашенко Олександр Олександрович (1992-2016).

Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душі. Сумуємо та підтримуємо рідних у важку годину скорботи. Нехай опіка Всевишнього та наші молитви полегшать гіркоту втрати і родинне горе. Світлий спомин про мужнього захисника України та вічна пам’ять тим, хто ціною власного життя та здоров’я захищають нашу Україну!

Герої не вмирають…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора